Stirile din ziua: 2 noiembrie 2012

Dugulescu spune ca e fraier, pentru ca are onoare

Deputatul PD-L Marius Dugulescu, trecut acum în barca PP-DD pentru a putea candida pe Colegiul III Deputaţi, e în faza mărturisirilor complete. Își toarnă cenușă în cap și spune că a avut prea mult bun simț ca să plece din PDL în primăvară. Asta, după ce fusese prezentat cu surle și trâmbițe drept cea mai tare achiziție a PNL.

Marian Iancu, politicienii si ingineriile lor financiare

Furtuni, fulgere și tunete de indignare au apărut când colegul Silviu Florescu de la Renașterea Bănățeană a descoperit, la Finanțele Publice, faptul că plătitorul de taxe și impozite va suporta datoriile de 11 milioane de lei ale lui Marian Iancu către impecabilul nostru buget de stat. Senzațional, de neimaginat, așa s-a vrut știrea cu contribuabilul fraierit de un veros om de afaceri din Buftea, care, întâmplător, a administrat vreme de șase ani fotbalul timișorean.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Poneasca, A. Lăpușneanu (p), Busuioc, Macilor, Eroii de la Păuliș, Cameliei, Balta Verde, orele 9 – 17, str. Mircea cel Bătrân (p), Livezilor, Ruderia, orele 9 – 12, str. G. Alexandrescu (p), Călimănești (p), orele 8 – 16; Jimbolia (str. Albinelor,

Top