Stirile din ziua: 26 noiembrie 2012

Raducanu si-a tinut cuvantul fata de oamenii din Lipovei

Candidatul USL pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul IV, Ion Răducanu, împreună cu echipa de campanie, s-a întâlnit cu cetăţenii în cartierul Lipovei. Întâlnirea a avut loc în fostul parc, actualmente teren viran, situat vizavi de Piaţa veche (strada Silistra), pentru a verifica finalizarea acţiunii de punere în funcţiune a fântânii cu apa obţinută dintr-un foraj realizat în urmă cu doi ani.

Primaria interzice accesul voluntarilor „Inima Buna” in Piata Victoriei

Cea mai longevivă activitate umanitară din judeţul Timiş primește o grea lovitură din partea Primăriei Timișoara. Voluntarii „Inimă Bună” nu au primit aprobare pentru a strânge fonduri, trei zile, în Piața Victoriei, pe motiv că aceasta nu este potrivită pentru acest tip de manifestări.

Budapesta in perioada Adventului / FOTO

Pentru creștinii romano-catolici, adventul este perioada de pregătire pentru Nașterea Domnului. Această perioadă începe cu patru duminici înaintea zilei de 25 decembrie. Una dintre cele mai frumoase tradiții de advent este coronița de advent: o coroană de brad cu patru lumânări. În fiecare dintre cele patru duminici ale adventului se aprinde o lumânare, astfel încât în duminica ce precede Crăciunul, toate cele patru lumânări să fie aprinse.

Cu cearcane la ochi, Alain Rus inca asteapta un semnal sa candideze / FOTO

La zece zile de la demararea campaniei electorale, candidatul ARD pe Colegiul 1 Timișoara, Alain Rus, a început să facă și el ochi. Băiat fin, și-a zis să nu candideze aiurea, fără consimțământul alegătorilor de pe colegiu. Astfel că a trimis oamenilor o scrisoare, pe alocuri ilară, prin care le cere părerea vizavi de candidatura sa.

Sorin Grindeanu: „Timisorenii nu au nevoie sa cerseasca nimic de la Bucuresti, cerem doar ce meritam”

Sorin Grindeanu, candidatul USL pe Colegiul II Deputaţi Timişoara, s-a înscris în PSD în 1996, la trei zile după ce partidul pierduse alegerile în fața CDR. La început a fost privit cu suspiciune de proaspeții colegi. Apoi a început să urce în partid. Din 2008 este viceprimar al Timişoarei. În 2011, a fost suspendat, timp de patru luni, de BPJ al PSD Timiș, dar a revenit rapid. Acum, din postura de candidat USL pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul II Timişoara, este creditat cu cele mai șanse de a obține un scor record pentru Timiș, la alegerile din decembrie.

Cum descoperim singuri caria dentara ?

Mulți pacienți știu un lucru sigur: o carie e ceea ce se vede pe suprafața dinților. Netratată, duce la distrucția dintelui în cauză. Adevarat, dar asta e doar o parte din problemă. Cariile nu sunt doar cele care se văd și cele care sunt expuse ochiului. Înainte de a dezvolta acest subiect, trebuie lămurit un aspect: o carie se formează pe un dinte ce deja e în contact cu mediul bucal și niciodată nu apare în cazul unui dinte inclus.

Primarul PDL Petru Filip, de vina ca s-a rupt scena cu USL-iști la Ciacova

Primarul Petru Filip (PDL) este scos ţap ispăşitor după incidentul de sâmbătă, în care au fost implicaţi mai mulţi lideri ai USL Timiş, inclusiv preşedintele CJT, Titu Bojin şi europarlamentarul liberal Cristian Buşoi. Acuzaţiile vin din tabăra susţinătorilor celor doi candidaţi USL.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Ana Ipătescu nr. 27, Calea Lugojului (p), Simion Bărnuțiu (p), S. Micu (p), orele 9 – 17; Bucovăț, Sânmihaiu Român (antena Orange), Sânmihaiu German, Lugoj (str. T. Vladimirescu, Vlahuță, Mureșului, Teiului, S. Bărnuțiu, Mărășești, Mărăști, Rarău, Gh. Șincai, Dorobanți, Rahovei, Partizanilor,

Top