Stirile din ziua: 13 noiembrie 2012

Primarul Robu, mandru de proiectul ACS Poli

Primarul Nicolae Robu este foarte mulţumit de proiectul ACS Poli Timişoara. Robu consideră că echipa, cu şanse reale de a promova în primul eşalon fotbalistic, a jucat peste aşteptări în turul campionatului. Cel mai important lucru, în viziunea primarului Timişoarei este că pentru prima oară capitala Banatului are o echipă care îi aparţine în totatalitate.

Fratii Becali, datori cu 265.000 de dolari prietenilor de la LPS Banatul

Sentinţa Curţii de Apel Bucureşti în „Dosarul Transferurilor” îi obligă pe Ioan „Giovani” Becali, Victor Becali şi Cristi Borcea „la plata către partea civilă LPS Banatul Timişoara a sumei de 265.000 dolari americani, echivalent în lei, la care se adaugă dobânda legală aferentă de la data transferului jucătorului Paul Codrea până la data efectivă a plăţii”.

Romania lui Horia Cristian

Deputatul liberal Horia Cristian, candidat USL pe Colegiul I Timișoara de Camera Deputaților, este de-a dreptul scârbit de ceea ce se întâmplă în România. Ce spun scârbit, omul este oripilat, chiar nu mai poate trăi în această Românie. De unde atâta revoltă pe capul liberalului? Omul s-a îngrozit după așa-zisul flagrant în care nu a

Liga I: Giovani, Victor, Borcea, Copos, Meme – Hai, liberare!

România va cunoaște o dezvoltare fără precedent în perioada imediat următoare, în sectorul alimentar. Firmele de catering sunt pe val, începe lupta pentru obținerea contractelor. Bătălie mare se dă și pentru posturile de delivery-boy. Siviurile curg cu nemiluita. Se pregătesc saci cu chiftele.

Plimbata intre medici, fata care a murit de meningita tratata cu algocalmin va fi inmormantata

O adolescentă de 15 ani va fi înmormântată marți, după ce a murit din cauza unei meningite tratate inițial cu algocalmin, apoi cu medicamente contra unei crize biliare. Mama acesteia, căreia nu i s-a oferit consiliere psihologică, dar i s-a cerut, la un moment dat, să cumpere un test de sarcină pentru fiica ei, a aflat de la televizor că medicii îi vor cere aprobare ca s-o deconecteze de la aparate.

Curs de microchirurgie in premiera, la Timisoara

În perioada 15-16 noiembrie, la Timișoara are loc, în premieră națională, primul curs practic internațional de disecție a lambourilor pe vase perforante. Cursul se desfășoară sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” și este parte integrantă a programului de training în microchirurgie al Societății Române de Microchirurgie Reconstructivă (SRMR), realizat în parteneriat cu firma elvețiană S&T.

Demonstratii ISU si Salvo, in parcarea de la mall

Cu prilejul Zilei Informării Preventive, marți, între orele 14 și 21, în parcarea de la Iulius Mall vor avea loc manifestări organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”, în colaborare cu Primăria Timişoara – Compartimentul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă şi Formaţiunea Rapidă de Intervenţie pe bază de Voluntariat „Salvo”.

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări pe reţeaua termică secundară, va întrerupe marți, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde de consum şi încălzirii la punctul termic PT 91. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile Sirius, Icar, Azurului, Aştrilor şi Bd. Sudului.

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Perlei (p), Sunetului (p), Lăutei (p), Calea Lipovei (p), Sofocle (p), Ion Românul (p), E. Ungureanu nr. 8, orele 9 – 17, str. Dragoș Vodă, Herța (p), Mircea cel Bătrân (p), Călimănești (p), Horia (p), Cloșca (p), orele 9 – 13;

Top