Ion Raducanu: „Trebuie actiune si nu asteptari!”

Locuitorii din cartierul Fabric se confruntă cu probleme care trenează de ani de zile și pentru care fosta administrație a orașului nu a făcut nimic. Joi, 15 noiembrie, aceştia s-au adunat la ședința Consiliului Consultativ din cartierul Fabric, pentru a găsi soluții concrete la problemele lor. La întâlnire a participat şi Ion Răducanu, candidatul USL la Camera Deputaților pe Colegiul IV.

„Nu aștept ziua votului ca să fac ceva pentru oameni. Lucrurile trebuie îndreptate din spirit civic, nu pentru a vă cere să mă votați”, a spus Ion Răducanu. Împreună cu locuitorii din Fabric, Răducanu a identificat cele mai urgente chestiuni care trebuie rezolvate. Printre acestea se numără poluarea zonei cu compuși organici volatili proveniți de la fabrica de anvelope din zonă, renovarea și restaurarea clădirilor și a spațiului public din Piața Traian, mai exact a celor 22 de clădiri de patrimoniu, sau degradarea împrejurimilor Bisericii Ortodoxe Sârbe din Piața Traian.

„Sunt îngrijorat de multitudinea de probleme care afectează viața și liniștea cetățenilor din istoricul cartier Fabric și e inacceptabil ca nimeni să nu facă nimic pentru ei. Dacă dorim să demonstrăm că suntem responsabili și serioși trebuie să acţionăm și nu numai să vorbim, să luăm notițe și să nu facem nimic”, a spus la întâlnire Ion Răducanu.

Candidatul USL la Camera Deputaților pentru Colegiul IV Timișoara a propus o acțiune concertată a tuturor factorilor care pot să soluționeze această problemă. „Până la Sfântul Nicolae zona va fi igienizată și asanată iar în anul următor va fi zonă verde protejată”, a promis Răducanu.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

13 comentarii pentru acest articol

Va-i de el a spus: (noiembrie 16th, 2012 at 20:16 )

Saracul de el, ma-i Raducanule dupa cate cai ai furat de la Italieni, ti-au plecat toti oamenii de valoare din UNPR, toate din cauza ta….nu vezi cat de penibil esti. Ma rog, rusine de asemenea oameni care spere sa mai fure ceva de la romanii.

Cetateanul Derutat a spus: (noiembrie 16th, 2012 at 21:54 )

Vesnicul candidat! Traseistul mincinos, isteric si blah-blah-turist. Trebuie actiune? Amice, tu ce ai pazit pana acum sau acum te-ai trezit? Ce-i cu tine? Nu-ti revi. Dai prosteala la popor ca pe tine te sustine Ponta & Co.

Valeriu Tabara a spus: (noiembrie 16th, 2012 at 22:29 )

vai nene, iarasi candidezi…

Gigi Becali a spus: (noiembrie 17th, 2012 at 06:41 )

Beeei, se vede treaba ca de la vesnicul ministru-deputat Tabara si pana la postacii de serviciu ai Mariei Barna si inca niste ciumpalaci il tot atacati pe Raducanu. Dar argumente aveti, ca la mahal sinteti campioni.

Elena Purdea a spus: (noiembrie 17th, 2012 at 06:47 )

Eu il votez pe Raducanu pentru ca spre deosebire de altii nu se lasa descurajat. Oricsat nu aveti voi loc de el, omul si-a facut o afacere de succes si nu a tinut de nici un scaun, functie la stat, sa traiasca pe banii oamenilor.

Tibi Lelescu a spus: (noiembrie 17th, 2012 at 06:53 )

Valeriu Tabara, ai inviat? Unde ai fost in ultimii ani, ca nu te-am vazut nici prin Timisoarsa si nici macar la televizor. Ti-a facut partidul site si cont de facebook. Vezi ca sclavul tau posteaza numai ineptii. Pai tu vii sa spui ca te ingrijhoreaza candidaturile lui Raducanu. Ala are milioane de euro facute pe bune din afaceri. Tu de peste 20 d eani traiesti doar din salarii de la stat: salalriu de ministru, salariu de parlamentar, salariu de la USAVB. Nu ti-e rusine sa te trezesti vorbind, moralistule? Sa imi amintesc ce spagi electorale imparteai prin sate impreuna cu Tiberiu Lelescu prin sate, la ultimele alegeri parlamentare. AM fost la caminul cultural cand ai impartit „fluturasii”. Stai jos si taci!

Omul cu CF-ul a spus: (noiembrie 17th, 2012 at 07:00 )

Nea Tabara, poate ne povestesti matale cat a fost parandarataul pe care l-ai bagat in buzunar pentru subventii de la niste afaceristi cu grau din Timis (daca nu iti amintesti, iti reimprospatam noi memoria)? Dar de „comisionul” pentru vanzarea parcelelor de la Univeristatea de Stiiinte Agricole ce ne spui? Sau despre cum ti-ai angajat neamurile si la USAVB si la Directia Agricola nu ne zici nimic? Inca mai astept parcela aia de pe CAlea Aradului pentru care ti-am trimis plicul prin omul tau de incredere, mot ca si tine! Si? Ai uitat? Rusine, nene!

petruchio a spus: (noiembrie 17th, 2012 at 08:50 )

nu pot sa cred!!!!!!!!!!! a scris Valeriu Tabara???????? bwahaha nu e din partid cu nenea ala cu painea ?? ala de se bate cu raducanu pe colegiul 4. se pare ca Raducanu deranjeaza rau de tot, de e atata agitatie.

Cetateanul Derutat a spus: (noiembrie 17th, 2012 at 11:00 )

Elena Purdea a spus: Noiembrie 17th, 2012 at 6:47
„nu a tinut de nici un scaun, functie la stat, sa traiasca pe banii oamenilor”

Elenoooooo (cum ar zice Becali). Tu esti fata de la etaj, birourile de pe stanga. Mama, hai ca asta a fost cu ruj. CE FUNCTIE DE LA STAT CA ASTA DE CAND IL STIU EU CANDIDEAZA LA ORICE SCRUTIN. ASTA E CANDIDAT DE SERVICIU. A avut si el o functie de prefect din care a zburat repede pentru lipsa de performatnta si zero activitate. Hai Eleno ca trec maine pe la tine. Unde esti acum la sediul de pe Sagului sau pe Aradului?

Iulia a spus: (noiembrie 17th, 2012 at 16:16 )

In adevar, cel putin in aceasta campanie electorala, Dl. Raducanu s-a dovedit si se dovedeste un om de actiune. Iar faptul ca a mai candidat inseamna ca e un om perseverent. Iar perseverenta poate sa vina nu nu-mai dintr-o ambitie anosta, si poate dintr-o dorinta de munca ce poate da roade bune.

AdrianIV a spus: (noiembrie 17th, 2012 at 21:23 )

cetateanu derutat e derutat pana la capat:))))))))…nu a mai fost prefect deoarece s-a schimbat puterea in parlament atunci si clar fiecare isi pune prefect de la partudul care este la puter..dar de unde sa stii tu :)))) incompetenti ca tine pe toate drumurile si din cauza oamenilor ca si tine noi Romanii o ducem prost ..cocalarule voteaz-o pe barna sau pe chelu ala cu scalini !!! Sper ca sa iasa Raducanu!!!!!

AL a spus: (noiembrie 18th, 2012 at 10:59 )

Si celalalte cartiere trebuie bagate in seama!
Lipovei are 2 mari probleme:
1. poluarea cu miros de cauciuc seara, noaptea si dimineata!
2. nu exista nici un parc in tot cartierul!
Semnati petitia:
http://www.petitieonline.ro/petitie/opriti_poluarea_orasului_timisoara-p06130142.html

Valeriu Tabara a spus: (noiembrie 18th, 2012 at 18:45 )

observ aceleasi metode useliste. unul-doi indivizi se pun in fata monitorului si posteaza comentarii anonime, înjurături, vorbesc așa cum le este sufletul… cat incaseaza pe oră un postist din ăsta? astă vară era 50 de lei pe zi…. acum a mai crescut? in fine, vedeti că am pus pe blogul meu o poză cu nașul vostru Bojin! e mortală, merită să-l vedeți la bustul gol și să citiți ce isprăvi a făcut când era primar! și astea le spun eu, nu anonimii!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Epic fail de campanie. PNL intră în cursa electorală cu candidatul… Gheorghe Robu. Şi tot pe centură…

Un mare afiş electoral care trebuia să promoveze candidatura lui Nicolae Robu la un nou mandat de primar al Timişoarei s-a transformat într-o imensă sursă de hohote de râs. În loc de Nicolae, pe afiş a apărut prenumele de Gheorghe. Panourile au fost şi montate pe zona de centură a Timişoarei, exact acolo unde Robu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Epic fail de campanie. PNL intră în cursa electorală cu candidatul… Gheorghe Robu. Şi tot pe centură…
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Miercuri, în prezența reprezentantului Companiei Naționale de Investiții (CNI), a primarului Florin Bucur, a constructorului, dirigintelui de șantier, specialiștilor externi ş.a. a fost recepționată investiția ”Construire bază sportivă tip 1 în localitatea Urseni”. Valoarea lucrărilor a fost de peste 6,5 milioane de lei. Baza sportivă este situată în 𝐔𝐫𝐬𝐞𝐧𝐢, Str. Salcâmilor nr. 𝟐𝟎 și va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost recepţionată noua bază sportivă de la Urseni (comuna Moşniţa Nouă). Are inclusiv un stadion de fotbal cu 500 de locuri
„Conurbația Timișoara-Arad ar trebui să fie una dintre temele principale ale dezbaterii electorale de la aceste alegeri locale”, crede rectorul UPT. Dacă în anii 2000, Timișoara și Aradul au însemnat o importantă poartă de intrare a investițiilor străine în România, în ultimii ani, alte orașe, de nivel similar, au recuperat diferența, iar unele dintre ele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Florin Drăgan, rectorul UPT pune pe tapet înainte de alegeri o temă cu adevărat importantă, uitată de candidaţi: Conurbația Timișoara-Arad
Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș propune iubitorilor de folclor un adevărat maraton folcloric cu peste 14 ore de spectacol de cântece și dansuri, grai bănățean, expoziții de artă populară, meșteșuguri, gastronomie tradițională, eveniment care va reuni peste 200 de artiști. Sâmbătă, 20 aprilie 2024, la ora 13:00, la Căminul Cultural din Giarmata...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lada cu Zestre ajunge la Ghiroda și la Giarmata. Invitați în recital la Festivalul – Concurs, Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul
O nouă categorie de angajați din sistemul public demarează protestele în vederea majorării salariilor. Cei care lucrează în cadrul Oficiilor Registrului au intrat joi în grevă japoneză. Principala solicitare este de ordin financiar, mai precis o majorare cu 15% a salariilor. Membrii Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) nu vor întrerupe lucrul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grevă japoneză, la Registrul Comerțului. Angajații cer o majorare a salariilor cu 15%
Top