Dina se relaxeaza la pacanele, jucatorii de la ACS Recas duc Poli in Liga I pe bani marunti

Au cele mai mici salarii din lot, dar sunt aproape să readucă Poli în Liga I. În vreme ce Mihai Dina, recent exclus din lotul lui Poli, joacă de zor la „păcănele” în barurile din Complexul Studenţesc, fotbaliştii care au promovat cu ACS Recaş duc în continuare greul în lupta pentru promovare.

În ultimele trei jocuri, Poli a adunat şapte puncte, iar şansele la promovare au rămas intacte. Toate cele şapte puncte sunt opera unor foşti fotbalişti de la ACS Recaş. În jocul cu FC Olt, disputat la Slatina, Poli a egalat la 1-1 printr-un gol din penalty executat fără emoţii de Răzvan Trandu. Poli a trecut şi de Damila Măciuca, echipă cu care se bate pentru un loc promovabil. Din nou a înscris Trandu, tot din penalty, acordat după ce a fost faultat Szekely, un alt fost recăşean. Acelaşi Szekely a înscris celălalt gol al victoriei lui Poli în faţa celor de la Damila Măciuca. Mijlocaşul Nanu, fost la ACS Recaş, a adus victoria în ultimul joc susţinut de Poli pe terenul Luceafărului Oradea, după ce a înscris un gol dintr-o lovitură liberă.

În tot acest timp, transferurile lui Mihai Dina, Ovidiu Petre sau Eduard Pap s-au dovedit falimentare. Niciunul dintre ei nu a reuşit să aducă un plus în jocul echipei pregătită de Valentin Velcea. Dina chiar a fost pus pe liber, după prestaţiile jalnice din debutul returului. Problema e că Mihai Dina nu e de acord cu rezilierea contractului, astfel că Poli îi achită, în fiecare lună, nu mai puţin de 2.000 de euro. Plictiseala este principalul duşman în momentul de faţă pentru fostul jucător al Universităţii Craiova, care se „pregăteşte” intens prin barurile din Complexul Studenţesc dotate cu jocuri de noroc.

Eduard Pap a fost surpriza debutului returului, după ce Velcea l-a titularizat chiar şi în derby-ul cu UTA, în ciuda avertizărilor oamenilor de fotbal din oraş. Chiar dacă nu s-a remarcat printr-o gafă decisivă, Pap a fost scos şi el din schemă de Velcea, care a preferat să meargă pe mâna bulgarului Kirev, la fel ca în în tur. În fine, Ovidiu Petre este doar amintirea celui care a fost odată fotbalist la FC Naţional, Galatasaray Istanbul, Poli Timişoara sau Steaua Bucureşti. Mijlocaşul de 31 de ani nu a adus niciun plus în jocul lui Poli. Mai mult, forţarea lui Petre în primul „11” nu a făcut decât să scadă randamentul liniei mediene.

Politica de transferuri de la Poli se dovedeşte astfel falimentară, dar nimeni din conducerea clubului nu-şi asumă acest lucru, chiar dacă recent aduşii la Poli (în special Mihai Dina şi Ovidiu Petre) încasează bani frumoşi, mult mai mulţi decât jucătorii din lot care duc greul în jocurile oficiale. (sursa foto: www.banatsport.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

13 comentarii pentru acest articol

E usor sa dai de-a dura cu parerea... a spus: (mai 2nd, 2013 at 18:49 )

E usor sa -ti dai cu presupusu despree ceva care nu prea stapanesti ! Pap si Ov.Petre sunt DOUA TRANSFERURI REUSITE ! E greu de explicat asta la amatori…….Cat despre Dina, era clar ca un jucator fost la U Craiova, nu poate fi „puys pe picioare” in 2-3 luni de zile. Pt. edificare vezi cazul celebrilor frati Costea, care la steaua cu un preparator fizic „miraculos” dupa unii, „paranormal” dupa altii, nu au putut fi pusi pe picioare in vreo 2 ani de zile, ca sa nu o mai lungesc cu Prepelita,Dananaie si alte „nume celebre”, de la aceea „echipa celebra”…….

gicu a spus: (mai 2nd, 2013 at 19:59 )

Vai, că se trezi specialistu lu pește! Iauzi, bre, dai tu pilde de-a dura cu modul de pregătire al jucătorilor!!! Și ce exemple ai găsit! Dacă tu vezi reușitre transferările celor doi de care te buhrici, mai bine du-i tu la tine acasă și pe banii tăi. La Poli se face experiență pe banii tuturor, băi, fraiere dat de-a dura! Stpânește-o tu, lingău de-al lui Rosenblum!

oberwurm a spus: (mai 2nd, 2013 at 21:27 )

„echipa frumoasa” dupa Mititelu.

ddt a spus: (mai 2nd, 2013 at 21:40 )

nici eu nu cred ca transferurile lui Pap si Petre sint ratate. oricum Kirev e peste Pap deocamdata, dar mai e timp si vom vedea. Pap a facut un pas mare si acum trebuie consolidat, la asta se pricepe Velcea cel mai bine si oricum nu toate transferurile sint cistigatoare. ma intreb insa daca contractele lui Barbut si altii care joaca bine sint solide, sau ii sufla altii cind o incepe Liga1. si in Liga 1 trebuie mers pe jucatorii care au adus promovarea si nu transferati unii care nu au nici un merit, decit daca e evident ca nu fac fata, in primul an oricum vom juca impotriva retrogradarii. daca Velcea face greseala care a facut-o in retur si echipa incepe returul asa, atunci retrogradam, sa fie clar. dar sper ca s-a invatat ceva din situatia anului asta.

suporter acs poli a spus: (mai 2nd, 2013 at 22:38 )

SI POLI E UNA SINGURA CEA CARE JOACA PE DAN PALTINISAN .SA IO DAM LA GURITA LA ALEX NESTOR TOTI POLISTI

cacealmaua lu bradu a spus: (mai 3rd, 2013 at 00:38 )

de la salamu lu bradu am vazut si cacealmaua lu bradu…….penibil articol

ino the perfect spirit a spus: (mai 3rd, 2013 at 12:04 )

HAI ACS POLI TIMIŞOARA HAI BANAT HAI TIMIŞOARA VICTORIE ASTĂZI CU VÎLCEA DINA SIGUR OUT NU E BUN NICI LA PACANELE SI VOR MAI PLECA ŞI ALŢI MARE ATENŢIE PE VIITOR LA CUM SE FAC CONTRACTELE DE AICI PLEACĂ TOTUL!!!!-

edu a spus: (mai 3rd, 2013 at 08:26 )

Cand ai conducere de 2 bani instalata pe criterii politice si cand ai un antrenor ingamfat si arogant dar nepriceput nu poti progresa . O promovare cu asa lot si conducere se datoreaza doar nivelului penibil al ligii secunde . Aceste echipe sunt undeva intre liga 4-a si a 3-a de acum 20 de ani. Daca se vrea cat de cat un progres , atunci CJ si CL ar trebuii sa fie doar un ajutor pentru un eventual investitor{i} ,NU sa faca ei pe investitorii . In lotul actual sunt cel mult 3-4 jucatori ce ar putea face fata in liga 1-a dar nu sa rupa gura targului si acei baieti sunt tot din „lotul recas” . E incredibil cum pleaca jucatori de la juniori si de prin judet in liga 1-a {ex st filip , roman ,buia {dinamo} vastag[viitorul} si sg popovici{ vaslui} } si jucam in primul 11 cu jucatori {straini !!} care abia de liga 3-a daca ar fi {petrovic si marovic} sau cu nohai care nu a vrutt nici o echipa din moldova sa-l ia.. Din pacate NU sunt nici bani ,nici conducere si nici jucatori .Sunt sanse de promovare intr-o serie penibila dar …chiar botosaniul in amical ne-a cam aratat unde ne este valoarea .

suporter acs poli a spus: (mai 3rd, 2013 at 08:55 )

cu dedicatie pentru GICU .Noi care tinem cu Acs poli Sa tio dam la gurita bai poponarule .noi nu tinem cu conducerea noi tinem cu echipa si vino azi pe stadion sa vezi cum le rupe PAP coloana la cei de la vilcea .el sigur a fost un transfer bun si va confirma daca nu va fi iara scos din poarta la comanda ….hai ACS POLI >victorie…

pentru poli a spus: (mai 3rd, 2013 at 10:03 )

GARLEA….ESTI O PANARAMA DE ZIARIST….SI FIUL TAU O PANARAMA DE PORTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ziar de 2 lei a spus: (mai 3rd, 2013 at 14:45 )

Aceeasi linie jegoasa si penibila o are acest ziar infect care ar trebui inchis !
Acest biped, pe numele lui de scena, Alex Nestor, in viata lui nu a scris un articol din propria „mansarda”, este un tonomat cu bancnote, nu cu fise, care scrie atunci cand se da comanda.
De cand s-a infiintat acest club, cel mai curat si timisorean club de fotbal din ’89 incoa’ , tot felul de progenituri care se cred jurnalisti si care partidul le cere, introduc tensiuni in club. Nu inteleg de ce ASC Poli nu i-a masuri public impotriva acestor mizerii care se scriu in presa, cu precadere in acest „ziar-online ?!”

@ziar de 2 lei a spus: (mai 3rd, 2013 at 14:51 )

cea mai poli din n89 incoace? e clar, esti oltean sau vreun alt rahat cu ochi dintr-o localitate de trista amintire care se cheama bocsig. mai lasati-ne in pace sugative de bani publici ce sunteti. acum aveti pretentia sa schimbati si istoria nerusinatilor.

suporter acs poli a spus: (mai 3rd, 2013 at 20:19 )

pentru GICU ai fost bai gunoiule sai vezi azi pe PAP si pe Ovidiu Petre cum au jucat ..Senzatie amindoi ai vazut un Portar de 18 ani adevarat cum nu gasesti in liga 1 …dar un dobitoc ca tine si ca ziaristu asta cu nume de scena Alex nestor .pe care de fapt il cheama Girlea si scrie de poli numa prosti .find suparat ca baiatu lui …portar la juniori …nare valoare …si el e frustrat ….dar noi POLISTI adevarati de 4 ori vio dam la gurita sa nu mai vorbiti prosti ….

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Top