Stirile din ziua: 15 decembrie 2013

Allma si arta de a manufactura bucurii / FOTO

Allma si arta de a manufactura bucurii / FOTO

Pentru o mulțime de copii necăjiți, Moș Crăciun vine încărcat de… cutii de pantofi. Fiecare dintre acestea conține daruri de suflet, adunate prin bunăvoința organizaţiei culturale Allma și a echipei Shoe Box. Evenimentul de sâmbătă seară de la Manufactura a adunat o mulțime de oameni puși pe dăruit.

Tokes: „E nevoie de o schimbare de regim, parca suntem iar in decembrie 1989”

Europarlamentarul Laszlo Tokes a venit la Timișoara pentru a comemora 24 de ani de la Revoluția din 1989. El e convins că în România este nevoie de o nouă schimbare de regim, care să dea jos postcomunismul. Tokes s-a declarat jignit de afirmațiile potrivit cărora ar instiga la dezbinare.

Sunda, Rosenblum si caterincile

La finalul umilinței din „Groapă”, marele antrenor de Divizia B Aurel Șunda a anunțat că își asumă întreaga răspundere pentru penibilul meci. El a mai adăugat că putea fi chiar și mai rău, Poli „scăpând ieftin” din această deplasare. Chiar așa, să iei patru goluri de la o echipă care marchează în cinci meciuri câte ne-a dat nouă într-unul poate fi bifat ca o mare realizare.

In 2005, Primaria Timisoara a „tocat” aproape 100.000 de euro pe doua SF-uri

Pasajele Jiul și Popa Șapcă sunt la al doilea studiu de fezabilitate, în timp ce pasajul Solventul este doar la primul. Asta susțin datele oferite de Direcția Tehnică a PMT, după ce unii consilieri s-au plâns că au votat și în anii trecuți astfel de studii, fără niciun rezultat. Pe studiile anterioare, rămase neutilizate, vechea administrație a plătit aproape 100.000 de euro!

Cod galben de polei duminica dimineata

Meteorologii au emis, duminică dimineață, o nouă avertizare de tip cod galben. Aceasta vizează județele Arad și Timiș și va fi în vigoare până la ora 10,55. Dacă aveți de făcut drumuri în județ, trebuie să fiți foarte atenți la cât de tare veți apăsa pedala de accelerație. Aradul și Timișul sunt sub cod galben

Top