Stirile din ziua: 7 decembrie 2013

Niste „penibili” i-au lasat lui Robu un cadou pe site-ul oficial

Niste „penibili” i-au lasat lui Robu un cadou pe site-ul oficial

Mare fan al Facebook-ului, primarul Nicolae Robu avea, sâmbătă după-amiază, o problemă de conexiune cu rețeaua de socializare, chiar de pe propriul site. Niște „binevoitori” i-au făcut un cadou de Moș Nicolae, astfel că orice curios de contul de FB al edilului este redirecționat spre o altă pagină, care are drept logo textul „Penibilii vor să mă oprească, dar n-au valoarea mea”. UPDATE: Site-ul primarului a devenit indisponibil, Robu lăsând un mesaj prin care își anunță susținătorii că, după securizare, acesta va reveni online.

Educatie aleasa sau prostie? ACS Poli, clubul cu „laringita”

Poli a legat la Chiajna trei înfrângeri consecutive și are toate șansele să mai adauge două eșecuri după partidele cu Dinamo și CFR Cluj, final de stagiune ce-ar pune în mod normal pe gânduri conducerea oricărui club care își propune să redevină ce-a fost și mai mult decât atât. Când Nicolae Robu, Titu Bojin, Florențiu Staicu, Nelu Bungău, Călin Rosenblum, Valentin Velcea și Aurel Șunda vor face analiza primei părți de campionat în ședința lărgită a USL Timiș, mă gândesc că se va discuta de subțirimea lotului.

Plangeri penale semnate de Robu si Stoia pentru zece imobile cu cantec / FOTO

Săptămâna viitoare, Traian Stoia și Nicolae Robu vor depune plângeri penale pentru zece imobile cu probleme de retrocedare. Printre acestea, palatul Băncii Timișana, fost sediu al BCR, dar și două case de pe splaiul Tudor Vladimirescu. Toate au în comun ciudățenii legate de felul în care s-a transmis dreptul de proprietate.

„Nea Jean” n-are niciun stres cu ANI si nici nu stia de contractele fiicei lui!

Ioan Cojocari habar n-avea că fiica lui lucrează cu Primăria Timișoara! Secretarul PMT spune că nu l-au interesat defel contractele cu notarii, pentru că aveau valori mult prea mici. El susține totuși că, preventiv, i-a interzis Paulei Cojocari să ia vreun contract mare cu municipalitatea.

Spectacole pe scena de la Targul de Craciun / PROGRAM

Cadouri pentru toate gusturile și buzunarele, bunătăți care așteaptă să fie degustate la fața locului sau acasă, vin fiert cu mirodenii, ateliere pentru copii și, acum, un program artistic. Organizatorii Târgului de Crăciun au pregătit mai multe evenimente, pentru ca vizitatorii să intre mai bine în atmosfera de sărbătoare.

Top