Stirile din ziua: 11 decembrie 2013

Ben-Oni Ardelean ar putea ajunge ministru al Culturii

Ben-Oni Ardelean ar putea ajunge ministru al Culturii

Președintele PNL Crin Antonescu i-a sugerat ministrului Culturii, Daniel Barbu, să-și dea demisia de onoare, după declarațiile năucitoare referitoare la banii alocați programelor pentru bolnavii de SIDA. Pe surse, unul dintre favoriții pentru ocuparea portofoliului Culturii ar fi senatorul liberal de Timiș Ben-Oni Ardelean.

baschet

Fuziune intre BC Timba si BC Timisoara? O parte vrea, o parte ba

Vicepreşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, vrea ca Timişoara să aibă o singură echipă de baschet, în prima ligă, din sezonul viitor. Social-democratul propune o fuziune între BC Timba şi BC Timişoara. Reacțiile celor două tabere, care nu au fost consultate încă, sunt diferite.

Ai nostri din alta parte: Victor Garlea, portarul de la Millenium Giarmata

De anul trecut, adică de la promovarea Recașului în Divizia B, apoi de la promovarea ACS Poli Timişoara pe prima scenă a fotbalului românesc, pe la clubul timișorean s-au conceput destule programe și permutări de toate genurile, probabil, menite să dezvolte acest sport destul de vitregit în ultima vereme pe la noi…

Rovinieta, platita si prin Cosmote, din 12 decembrie

Șoferii pot plăti, din 12 decembrie, de la ora 9, rovinieta prin SMS și dacă sunt clienți Cosmote. Până acum, serviciul era disponibil doar din celelalte rețele de telefonie mobilă. Pentru a utiliza serviciul, solicitantul va transmite, prin SMS, la numărul 7500 numărul de înmatriculare al vehiculului, urmat de categoria rovinietei, corespunzătoare tipului vehiculului.

Primaria Timisoara nu mai are program cu publicul din 23 decembrie

În perioada sărbătorilor de iarnă, Primăria Timişoara îşi suspendă programul cu publicul, din 23 decembrie 2013 până în 13 ianuarie 2014. În tot acest interval de timp se vor desfăşura cu predilecţie activităţi precum arhivarea documentelor, întocmirea de rapoarte, revizii ale sistemelor informatice etc. Există însă și excepții.

Vreti gratis cu RATT, mergeti cu „fluturasul” de salariu la chioscuri

Timișorenii care vor să beneficieze de gratuitatea pe mijloacele de transport în comun oferită de CL până pe 15 ianuarie 2014 trebuie să se prezinte la chioșcurile RATT cu adeverințe de la locul de muncă. În plus, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și să dea declarații pe proprie răspundere că nu câștigă mai mult de 2.000 de lei pe lună.

Primaria i-a dat cu flit lui Visinel pentru fosta Oncologie

Primăria nu va cumpăra de la partenera lui Vișinel Stancu imobilul de pe Bd. Mihai Viteazul în care a funcționat, până anul trecut, Clinica de Oncologie. Consilierii locali au decis să refuze oferta de 630.000 de euro făcută de Monica Mihai, deși unora dintre ei le surâdea ideea de a recupera măcar unul din imobilele centrale cumpărate de clanurile de romi.

Au reabilitat o cladire-bijuterie, dar nu si-au luat banii din septembrie

Vicariatul Sârbesc a redevenit una dintre cele mai frumoase clădiri din Timișoara, după o reabilitare care a durat doi ani și a costat câteva sute de mii de dolari. Muncitorii care au lucrat aici sunt însă neplătiți din luna septembrieși, până acum, s-au ales doar cu promisiuni din partea patronului firmei care i-a angajat.

decembrie 1989 timisoara

24 de ani de la Revolutia din 1989, rememorati la Timisoara

La împlinirea a 24 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, asociațiile de revoluționari au pregătit programe separate de comemorare. Vor avea loc expozitii, lansări de carte, proiecţii de filme, pelerinaje, dezbateri, slujbe religioase şi depuneri de coroane în memoria eroilor care s-au jertifit pentru libertate.

Rosenblum si Velcea, pe faras. La ACS Poli ar putea veni Daniel Stanciu

În două jocuri, ACS Poli a pierdut din cauza gravelor greşeli de arbitraj, dar nimeni din cadrul clubului timişorean susţinut din bani publici nu a catadicsit să ia taurul de coarne şi să iasă cu declaraţii la cald vizavi. Călin Rosenblum şi Valentin Velcea nu mai sunt pe placul conducerii, care caută un înlocuitor pentru cei doi, în ideea de a ieşi cu declaraţii pertinente, dar tăioase în faţa mass-media, în astfel de situații.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. Gloriei nr. 7, orele 9 – 15; Dumbrăvița (str. M. Eminescu, F. Zoltan, N. Bălcescu, K. Karoly, P. Șandor, Bobâlna, I. Attila, P. Șandor), orele 9 – 17; Jimbolia (p), Teremia Mare (p), orele 10 – 15.

Top