Stirile din ziua: 23 decembrie 2013

Primul tronson al autostrazii Lugoj-Deva a fost deschis pe sest

Primul tronson al autostrazii Lugoj-Deva a fost deschis pe sest

Fără tăieri de panglici și festivități oficiale, ba chiar pe întuneric. Așa a fost deschis traficului, luni seară, primul tronson al autostrăzii Lugoj – Deva. Acesta are 27 de kilometri și ar fi trebuit finalizat în luna aprilie.

Consilierii locali Boncea si Herzog sunt la mana nemtilor

Valentin Moldovan, liderul PNŢCD Timiş, le-a dat un nou ultimatum la sfârşit de an celor doi consilieri locali Bogdan Herzog şi Flavius Boncea. Ameninţaţi încă de acum un an cu retragerea sprijinului politic, dacă nu revin la sentimente mai bune faţă de partid, cei doi nu pot fi daţi însă prea uşor afară din Consiliul Local Timişoara.

Din martie, cezariana la cerere se plateste

Româncele care vor să nască prin cezariană, dar nu au indicație medicală, vor trebui să plătească. Aceasta este doar una dintre prevederile noului pachet de bază de servicii medicale, care, teoretic, va intra în vigoare din luna martie 2014. În România, numărul nașterilor prin cezariană este foarte mare, pentru că viitoarele mame se tem de durere.

Senzational, numai la USL: Titu Bojin organizeaza loteria accizelor

Când eram mic de-o şchioapă, eram convins că centura de sud a Timişoarei o va aduce Moş Crăciun atunci când voi fi mare. Apoi o bună vreme nu m-am mai gândit la centură, nefiind conducător auto și nici în moșu’ nu mai credeam. Prin urmare, nici nu aveam ce să-i reproşez lui Viorel Coifan, preşedintele de atunci al CJT, că nu-şi fixase ca prioritate o astfel de măiastră lucrare.

Top