Stirile din ziua: 31 decembrie 2013

Welcome to Palmisoara

Welcome to Palmisoara

Avem palmieri și vom avea metrou și transport în comun gratuit. Mai mult decât atât, „AC Recaș nu e Poli” promovează în prima ligă în dauna celor de la Măciuca. Hai că e mișto să fii timișorean, chit că suntem abia pe locul 10 într-un clasament al celor mai bogate localități din țară. Clasament în care Dumbrăvița e pe primul loc!

250.000 de dopuri de plastic adunate, pentru un scaun cu rotile

Toată lumea le aruncă la gunoi fără să le acorde nici cea mai mică atenție. Un timișorean cu suflet mare a reușit însă un mic miracol: a adunat 250.000 de dopuri din plastic și i-a dăruit un scaun cu rotile unei tinere care avea nevoie de el ca de aer. Octavian Stana promite că acesta e doar începutul.

Despre normalitatea de-a fi ucis de maidanezi in centrul unui oras european

O înfiorătoare tragedie era să se întâmple cu câteva zile înainte de Anul Nou. Un bărbat în puterea vârstei a fost atacat de o haită de câini maidanezi, mutilat în ultimul hal și doar intervenția unor alți oameni l-au salvat pe bărbat de o moarte îngrozitoare. Totul s-a întâmplat în orașul european Timișoara, lângă Gara de Nord, principala poartă feroviară de intrare în mereu fascinanta țară numită România.

Ministrul campion absolut la greseli pe Facebook a intrat in vacanta

Ministrul conservator Maria Grapini a luat o pauză de Internet în această perioadă. Nu înainte însă de a le ura prietenilor ei virtuali toate cele bune la intrarea în noul an, în stilul deja consacrat de deputatul conservator de Timiș. Grapini este campioană absolută la greșeli de ortografie pe Facebook.

Revelion cu trupe locale si fara Robu, la Timisoara

Timișorenii sunt așteptați să petreacă ultimele ore ale anului în Piaţa Victoriei alături de artiști în cea mai mare parte locali. Primarul Nicolae Robu va lipsi, fiind plecat în vacanță. Municipalitatea nu a investit sute de mii de euro în programul de Revelion, fiindcă spune că n-a avut acești bani. RATT va prelungi orarul unor mijloace de transport în comun.

Top