Stirile din ziua: 14 decembrie 2013

Fostul ambasador Stefan Glavan s-a dat peste cap cu masina

Fostul ambasador Stefan Glavan s-a dat peste cap cu masina

Ștefan Glăvan, fost parlamentar și ambasador al României la Belgrad, a avut noroc sâmbătă după amiază, după o “acrobație” care l-ar fi putut costa viața. El a pierdut controlul volanului mașinii aîn care se afla și a ieșit în decor.

Stadionul Dan Păltinișanu. Sursă foto: Eye in the sky

Aurel Sunda, ca si destituit, ACS Poli cauta inlocuitor

ACS Poli pierde pe banda rulantă, iar acest lucru nu este deloc pe placul conducerii clubului. Sacrificat va fi Aurel Şunda, antrenor cu care ACS Poli a făcut mai puţine puncte decât cu Valentin Velcea, cel pe care l-a înlocuit. Nici jocul echipei nu străluceşte. Cu o excepţie sau două, prestaţia formaţiei pregătite de Aurel Şunda a fost după modelul „cu fundul în poartă”, fapt reflectat limpede și în rezultatele dezastruoase din ultimele patru etape.

Noi reguli privind atribuirea si monitorizarea contractelor de achizitie publica de catre CNADNR

În M.Of. nr. 715 și nr. 715 bis din 20 noiembrie 2013 a fost publicat Ordinul ministrului delegat pentru proiecte de infrastructură de interes național și investiții străine nr. 460/2013, pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare privind procedurile de atribuire a contractelor de achiziție publică.

Consilier judetean PP-DD: Transportul gratuit e si populist, si nedrept

PP-DD-iștii cred că, dacă tot se merge pe idei populiste, la Timișoara ar trebui să fie gratuit nu doar transportul în comun, ci și… parcarea sau apa! Dincolo de glumă, oamenii „domnului Dan” cred că soluția găsită de municipalitate pentru fluidizarea traficului în oraș în perioada sărbătorilor nu este corectă.

Top