Stirile din ziua: 12 decembrie 2013

Dirijori ad-hoc, in scop caritabil

Dirijori ad-hoc, in scop caritabil

Timișorenii care au trecut, joi după-amiază, prin Iulius Mall au avut ocazia să dirijeze, timp de câteva minute, o orchestră adevărată. Evenimentul a făcut parte din campania Help25, care își propune să strângă nu mai puțin de 200.000 de euro pentru achiziționarea unui mamograf performant, dar și să pornească un program de prevenție a cancerului de sân.

„Dreptate pana la capat”. Dar pentru cine?

În urmă cu exact un an, românii dădeau buzna la urne – iar timișenii n-au făcut excepție – pentru a vota USL. A fost un fel de a doua „duminică a orbului”, după 20 mai 1990, ca să nu zic „a boului”! Într-un fel, acel entuziasm era de înțeles, lumea dorind să sancționeze corupția și, mai ales, aroganța guvernării PDL. Problema a fost că oamenii n-au deschis ochii ca să vadă pe cine trimit în parlament.

RIP Romania, traiasca „Pol Uaca”!

Când în plină zi o haită de lupi dă târcoale stânei, tu cioban ce te pui să faci? Dai jos gardurile, deschizi ușile la staul și te duci liniștit să te culci? Da, asta faci, dacă regulile ciobanului le fac tot lupii. Degeaba strigă vecinii europeni la cioban că ceva nu e în regulă în gospodăria lui, că lupii parcă sunt invitați să mănânce oile mândre și cornute. Asta se întâmplă de mulți ani în România.

Cozile la gratuitati pe RATT se lasa inca asteptate

Timişorenii nu s-au înghesuit în prima zi să-și ia carduri pentru a circula gratis cu mijloacele de transport în comun. Vânzătorii de la chioșcurile RATT se așteaptă totuși la cozi spre după-amiază, când oamenii ies de la serviciu. Gratuitatea pe tramvaie, autobuze și troleibuze este în vigoare până pe 15 ianuarie 2014.

PSD-istul Marcel Mihoc, de la prospectiunile care produc cutremure la Prospectiuni-le de bine

„Numai boul e consecvent”, spunea marele istoric Nicolae Iorga, ca să acopere oportunismul debilului politician Nicolae Iorga. Iar secretarul executiv al PSD Timiș, Marcel Mihoc, a dat dovadă că nu e bou. Chiar deloc, dacă luăm ca reper butada lui Iorga. Astfel, într-un timp relativ scurt, Mihoc, care este și șeful Comisiei de urbanism din Consiliul Județean, a devenit, din cel mai vajnic opozant al prospecțiunilor subsolului din județ, unul dintre cei mai mari susținători.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea efectuării unor lucrări de modernizare în punctul termic, va întrerupe joi, între orele 8 și 17, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 74. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile Bastilia, Geneva, Lorena, S. Micu, Zurich.

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara -str. Mărășești (p), E. de Savoya (p), E. Ungureanu (p), Gh. Lazăr (p), V. Alecsandri (p), C. Brediceanu (p), Piața Libertății (p), Martir Marius Nemțoc nr.4A, str. N. Bălcescu, Gh. Doja (p), T. Vladimirescu, orele 9 – 16; Sânandrei (p), orele 9 – 16; Jimbolia

Top