Stirile din ziua: 5 decembrie 2013

Apa geotermala in Timis vs centrala nucleara la Szeged

Apa geotermala in Timis vs centrala nucleara la Szeged

În timp ce ungurii îşi fac centrală nucleară la Szeged, vicepreşedintele CJT, Marian Vasile, vrea să obţină energie din apa geotermală. Liberalul a făcut o declaraţie interesantă la lansarea primului masterplan energetic din ţară, în judeţul Timiş.

Vacantele de iarna, barometru al crizei economice din Romania

Criza economică este departe de a se fi terminat, în ciuda asigurărilor oficialilor USL. Deputatul Alin Popoviciu susține că lucrurile merg atât de rău, încât mai mulți oameni de afaceri i-au spus că e pentru prima dată în mulți ani când nu-și vor permite să-și ducă familiile în vacanța de iarnă!

Sange alb-violet pentru zambetul copiilor nevoiasi din Timis

Suporterii polişti surprind din nou şi, în acest an, se vor mobiliza pentru a le trimite pachete de sărbători copiilor nevoiaşi şi familiilor acestora. Astfel, în perioada 9-15 decembrie, va fi organizată o acţiune în cadrul căreia suporterii Politehnicii Timişoara, liderul Ligii a IV-a Timiş, vor dona sânge, iar bonurile obţinute vor fi folosite la achiziţionarea de alimente pentru familiile nevoiaşe şi copiii acestora.

Soferii au luat cu asalt Piata Unirii: parcarea a fost plina ochi din prima zi/ FOTO

Unii sunt revoltați și se pregătesc de proteste în stradă, alții profită. De dimineață, parcarea provizorie din Piața Unirii s-a umplut de mașini, iar șoferii au testat noua rută de pe pavaj. Principala zonă pietonală a Timișoarei va rămâne deschisă traficului auto până la primăvară.

sosea centura

Pentru ca Timisul a fost total exclus de la investitii in 2014, PDL picheteaza prefectura

Deputatul PDL Alin Popoviciu susține că nicio investiție majoră pentru județul Timiș nu este prinsă în bugetul pentru 2014 și că parlamentarii USL nu au votat nici măcar amendamentele referitoare la proiectele promise în campania electorală de anul trecut. PDL urmează să picheteze, săptămâna viitoare, prefectura.

colterm

Nasul lui Pampu de la Colterm e ca fiul lui Hagi!

Directorul Colterm, Petrică Pampu, are o explicaţie incredibilă pentru angajarea naşului său, Ioan Samoilă, pe o poziţie cheie în instituţia pe care o conduce. Era atât de competent, încât nu putea fi lăsat pe dinafară. În plus, totul s-a rezumat la o înţelegere cu fostul director tehnic Dorin Popa. Acesta a fost pus să-şi dea demisia, a fost numit apoi şef la resurse umane şi a pierdut la salariu doar câteva sute de lei.

In numele sperantei, Help25 a aprins bradul de Craciun / FOTO

Campania Help25 continuă și în luna decembrie. Miercuri seară, în Piața Victoriei a fost aprins bradul de Crăciun și au fost prezentate cele 25 de ambasadoare ale campaniei. Toate vor să atragă atenția asupra importanței prevenției în cazul cancerului de sân. De acum, puteți contribui și prin SMS la adunarea sumei necesare pentru cumpărarea unui mamograf performant.

apa potabila

Apa rece cu presiune scazuta, de Mos Nicolae

Aquatim anunță că vineri, între orele 9 și 15, presiunea apei reci va fi scăzută la consumatorii de pe străzile Michelangelo, Bd. Constantin Diaconovici Loga, Mihai Eminescu, Gheorghe Andrașiu (fostă Privighetorilor) și Academician Alexandru Borza (fostă Trandafirilor). Se va lucra la rețeaua de apă pe strada Michelangelo, pentru realizarea unei legături de conductă. La reluarea

Intreruperi de curent

Enel a programat, joi, întreruperi de energie electrică după cum urmează: Timișoara – str. C. Brediceanu nr. 5, orele 9 – 15, USAMVBT (SP orezărie), orele 9 – 17; Cralovăț, Știuca, orele 9 – 15; Buziaș (str. Principală, 22 Decembrie, Republicii), orele 8 – 18; Deta (blocuri Zona Meseriașilor A14, A15, B11, B17, C17, A17),

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei avarii survenite pe reţeaua termică primară de pe str. Telegrafului, va întrerupe furnizarea încălzirii şi apei calde la mai multe puncte termice: PT 71, PT 72, PT 73, PT 74, PT 74A, PT 75, PT 20 şi RATT. Întreruperea va avea loc joi, între orele 9 și 16,

Top