Stirile din ziua: 1 decembrie 2013

Timisoara a sarbatorit Ziua Nationala cu Robu in hora, folclor si swing / FOTO

Timisoara a sarbatorit Ziua Nationala cu Robu in hora, folclor si swing / FOTO

Timișorenii iubesc colacii kurtos și electroswing-ul, iar primarul Nicolae Robu n-a putut spune pas unei invitații de a juca Hora Unirii. Așa s-a sărbătorit, în orașul de pe Bega, Ziua Națională, în care s-a deschis oficial și târgul de Crăciun. Acesta va rămâne deschis până pe 5 ianuarie, iar organizatorii promit concerte la fiecare sfârșit de săptămână.

Parada militara cu elicoptere, de 1 Decembrie / FOTO

Vremea a ținut, în acest an, cu timișorenii, care au ieșit, cu mic, cu mare, la parada militară organizată de 1 Decembrie în fața Palatului Administrativ. Fiindcă a fost senin, la eveniment și-au făcut apariția elicopterele militare de la Giarmata, spre încântarea celor mici. Sărbătorirea Zilei Naționale continuă și după-amiază.

M-am simtit copios de ziua nationala a Romaniei

Așa am înțeles, că de onomastică și ziua națională a tuturor românilor nu se fac invitații speciale. Participi și gata. Te veselești, spui „La mulți ani!” la vecini, la prieteni, la dușmani, ce mai, este o zi frumoasă pentru toată lumea. Ce-ar fi ca de la anul să sărbătorim cu toții ziua de naștere ca de ziua națională? Înainte să înceapă cheful, am să țin un discurs de bun venit și apoi dau cuvântul comesenilor.

Noua Poli, echipa cu cei mai putini spectatori din istoria arenei „Dan Paltinisanu”!

Turul actualului sezon deține recordul negativ absolut în ceea ce priveşte numărul spectatorilor veniți pe „Dan Păltinișanu”. Actuala Poli a adunat numai în două jocuri peste 5.000 de spectatori. În rest, a fost jale. „Apogeul” s-a înregistrat la meciul cu liderul Astra Giurgiu, când în tribune au fost sub 1.000 de oameni.

Top