Stirile din ziua: 3 decembrie 2013

Robu acuza intoxicarea din cazul „Piata Unirii – deschisa pentru masini”

Robu acuza intoxicarea din cazul „Piata Unirii – deschisa pentru masini”

Primarul Nicolae Robu s-a supărat pe reacțiile timișorenilor la decizia sa de a deschide Piața Unirii pentru traficul auto. Edilul acuză de intoxicare și dezinformare o „anumită parte a presei și anumite persoane de pe rețelele de socializare”. De miercuri, în Piața Unirii se va putea parca, iar prin fața Palatului Baroc vor trece, pe două sensuri, mașinile.

Pampu si Dragila sunt convinsi ca nu le vor scadea salariile

Directorii de regii şi societăţi din subordinea Consiliului Local Timişoara nu par speriaţi de noul proiect de hotărâre care le-ar reduce drastic salariile. Dacă societăţile sunt pe pierdere, veniturile managerilor vor depăşi cu puțin 1.000 de euro pe lună. Petrică Pampu, de la Colterm, spune că, de la anul, societatea va fi pe profit!

Copil de clasa a II-a, agresat si jignit la scoala, la Recas

Mama unui copil de opt ani din Recaș acuză dascălii de la școala la care învață fiul ei că-l jignesc și-l agresează doar pentru că suferă de sindrom hiperkinetic. Inspectorul şcolar general Cornel Petroman a aflat de caz după ce femeia a venit în audiență și acum aşteaptă explicaţii de la directoarea şi învăţătorul copilului.

Alianta secreta PDL – PP-DD ia in vizor alte primarii din Timis

După nesperata victorie de la Giarmata unde consilerii locali PDL şi PP-DD au reuşit să-l demită pe viceprimarul liberal Ionel Carabulea, alianţa semi-secretă PDL şi PP-DD are în Timiş alte primării în vizor. După ce PP-DD a obţinut un viceprimar – Florin Farkas – cu doar trei consilieri locali, oamenii „domnului Dan” vor să facă paritate.

Salariile directorilor de regii si societati ale CL vor fi taiate!

Cadou de Crăciun pentru directorii societăților comerciale aflate în subordinea Consiliul Local Timișoara. În viitorul plen se va stabili un nou sistem de salarizare, care va pleca de la aproximativ 4.000 de lei. Dacă societățile sunt pe pierderi, veniturile managerilor vor scădea considerabil.

ITM Timis afla luni daca ramane cu chirie in actualul sediu

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş ar putea rămâne totuși în actualul sediu. Până în 9 decembrie, noii proprietari trebuie să decidă dacă vor închiria clădirea, pentru o chirie lunară de aproximativ 2.000 de euro. Inspectorul șef Pavel Kasai este optimist, chiar dacă va trebui să plătească retroactiv chiria pe ultimul an.

De Craciun fii Help25, pentru femeile dragi de langa tine

De acum încolo, puteți da mult mai simplu o mână de ajutor campaniei Help25. Din decembrie până în februarie aveți la dispoziție un număr de SMS, fiecare mesaj însemnând doi euro în conturile acestui ambițios proiect. Miercuri seară, în centrul Timișoarei le veți putea cunoaște și pe cele 25 ambasadoare ale campaniei.

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. I. Miloia (p), Lidia (p), Panselelor (p), Progresul (p), orele 9 – 12; Jimbolia (p), orele 10 – 15; Deta (blocuri A16, B14 A+B, B15 A+B, B15 A+B, C15 A+B), Ofsenița, Banloc, Livezile, Partoș, Soca, orele 8 – 15; Sânnicolau Mare (str. 13

Top