Stirile din ziua: 10 decembrie 2013

Robu, despre gratuitatile RATT: „Aveti rabdare, nu sunt lucrurile stabilite”

Robu, despre gratuitatile RATT: „Aveti rabdare, nu sunt lucrurile stabilite”

Gratuitatea pe mijloacele RATT până pe 15 ianuarie a fost votată, dar nu se știe momentan cum vor fi verificate potențialele venituri ale doritorilor. Primarul Nicolae Robu admite că, din punct de vedere tehnic, chestiunea nu e încă rezolvată, dar promite că în câteva zile totul va fi în regulă.

Pentru a-i face mai perfomanti, Robu a taiat salariile directorilor de societati ale primariei

Directorii societăților comerciale cu pierderi aflate în subordinea CL Timișoara vor avea salarii mai mici de la 1 ianuarie. Consilierii au votat propunerea primarului Nicolae Robu, care plafonează salariile la circa 1.000 de euro, la care se pot adăuga anumite sporuri, în funcție de performanțe.

Gratis cu RATT-ul pana pe 15 ianuarie, dar hotararea e greu de pus in practica

Domiciliu în Timișoara și venit sub 2.000 de lei. Acestea sunt condițiile prevăzute în proiectul de HCL propus de primarul Nicolae Robu, pentru ca timișorenii să beneficieze de gratuitate pe RATT până pe 15 ianuarie 2014. Cum va fi pusă în practică soluția prin care se vor verifica veniturile, propusă de inițiatorii proiectului, rămâne însă de văzut.

Timisoreni, baricadati-va in case si lasati aparatele deschise! Urmeaza un cadou important de la USL

Pe la ceas de seară spre noapte, la ora când șuții și borfașii ies la muncă, aleșii din Comisia Juridică a Camerei Deputaților au muncit. Și din greu, cum nu prea au fost obișnuiți ei niciodată. Pe șestache, cum le stă bine unor pungași cu gulere albe, sărind mai multe etape procedurale, onor deputații juriști au dat liber la o lege privind amnistirea și grațierea tuturor pușcăriașilor care au condamnări până în șapte ani.

Dupa doua luni, zebra moarta la Zoo va fi, in sfarsit, incinerata

Zebra adusă din Cehia și decedată după numai câteva zile la Grădina Zoologică din Timișoara va fi, în sfârșit, incinerată. Cadavrul zace într-un frigider încă din luna octombrie, dar abia acum firma care se ocupă de incinerare va veni să-l ridice, la un moment dat. Adrian Bere, șeful Direcției de Mediu a PMT, nu renunță la ideea de a aduce alte zebre.

Un an de guvernare. USL Timis a sarbatorit fara muzica

Cel mai bun semn că bilanțul USL la un an de guvernare e pe avarie stă în faptul că nimeni nu s-a lăudat cu mărețele înfăptuiri, făptașii lăsându-l pe Băsescu să-i critice în discursul rostit la ceas de seară. Dacă pesediștii și liberalii aveau cu ce să se laude, păi mai puteam asculta noi astăzi altceva decât ode conducătorilor iubiți, mai vedeam noi pe televiziunile lui Ghiță și-a Varanului altceva decât Ponta, Constantin, Grapini, Dragnea și alte figuri ale gloriei socialist-conservatoare?

Modificari in circulatia trenurilor

Până pe 19 decembrie, din cauza unor lucrări la infrastructură, circulația unor trenuri va fi modificată. Interregio pe ruta Gârniţa-Drobeta Turnu Severin-Timişoara va fi anulat, iar pasagerii vor fi preluaţi de autocare. De asemenea, în interavalul 11-19 decembrie, trenul Iaşi – Lugoj – Buziaş – Timişoara Nord va circula pe ruta deviată, prin Recaş, mai

Intreruperi de curent

Enel a programat, marți, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. I. Văcărescu nr. 28, orele 9 – 15; Jimbolia (p), Teremia Mare (p), Mănăștiur (Parc Fotovoltaic Guidano Impianti), orele 10 – 16; Dumbrăvița (str. Bobâlna, P. Șandor, I. Attila, Gh. Doja, F. Zoltan), Remetea Mare (p), orele 9 – 17.

Top