Stirile din ziua: 13 decembrie 2013

Sunda, cand pleci?

Dezastru: ACS Poli Timișoara s-a făcut de rușine în prima etapă a returului Ligii I, pierzând în fața eternilor rivali de la Dinamo la nu mai puțin de patru goluri. Doi dintre cei mai buni jucători ai „câinilor” au fost timișoreni: Dorin Rotariu a marcat un gol, a contribuit decisiv la încă două și este golgeterul echipei, cu cinci reușite, iar Darius Buia, la debut, a ratat ultima ocazie a meciului.

Senatorul Ehegartner: Deputatii au compromis ideea de amnistie in Romania

Votul acordat de Comisia juridică a Camerei Deputaţilor în favoarea legii amnistiei şi graţierii, iniţiată de deputaţii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu, l-a nemulțumit pe senatorul liberal Petru Ehegartner. Acesta susține că gestul, făcut pe șest, a compromis o idee care, în anumite condiții, ar fi putut fi corectă.

„Cadou” de la CNADNR: centura Caransebesului, tot interzisa traficului

Centura Caransebeșului, închisă în luna mai 2013, pentru reparații la un pod, va rămâne așa cel puțin până în aprilie 2014. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România n-a reușit să rezolve problema, așa că a mai emis un comunicat prin care anunță că șoseaua nu va deschisă traficului decât în primăvară. Greu de crezut însă că, pe timp de iarnă, se va lucra ceva acolo.

Motociclistul Ionel Pascota, gasit incompatibil de ANI

Cunoscutul pilot de motociclism Ionel Pascotă, consilier local PSD în comuna Giroc, a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate (ANI). El este acuzat că, în calitate de administrator al unei firme, a avut mai multe contracte cu o societate a Consiliului Local din Giroc. Primarul din Giroc susține însă că totul este o aberație.

Fratii Cristescu vor sa vanda catre CJT o cladire la suprapret

Consilierii judeţeni ai PP-DD sunt de acord cu achiziționarea imobilului în care au funcţionat Finanţele Publice, dar la un preţ mai mic. Actualii proprietari, frații Cristescu, cer o sumă considerată de oamenii „domnului Dan” echivalentă celei cerute, în București, pentru o clădire „de sticlă”. În plus, imobilul de pe Bd. Revoluției este și degradat.

Ponta le-a multumit jandarmilor cum le-a multumit Iliescu minerilor

Întâi au vizionat un film care explică exact procedura prin care sunt extrase gazele de șist, dar și riscurile la care este expus mediul, apoi au discutat pe această temă. Joi seară, la Universitatea de Vest, s-a încercat o dezbatere serioasă pe marginea subiectului care a inflamat România în ultimele luni. Concluzia a fost că oamenilor nu li se spune întreg adevărul.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mărășești (p), Eugeniu de Savoya nr. 24, orele 9 – 15; Dumbrăvița (str. F. Zoltan, P. Șandor, T. Vladimirescu, I. Attila, N. Bălcescu), orele 9 – 17.

Top