Stirile din ziua: 4 decembrie 2013

Un pod prea indepartat sau fara patos despre faptele primarului Robu

15 septembrie. 1 octombrie. 15 octombrie. 1 noiembrie. 15 noiembrie ș.a.m.d. Nu, nu sunt zilele unor sfinți sau „libere” pentru angajații la stat. Sunt termenele date de primarul Nicolae Robu pentru deschiderea Podului Michelangelo. Se pare însă că nu va fi gata nici măcar pe 15 decembrie, unul din ultimele „target”-uri fixate de edil. Problema este cine l-a pus pe Robu să facă aceste promisiuni, când era clar pentru orice trecător, fără să aibă vreo tangență cu construcțiile, că, măcar primele termene, erau de domeniul fantasticului?

Primarul Robu a anuntat doua parcari in centru, acum o da la intors

Fiindcă n-a găsit un investitor privat, cu care să se asocieze, Primăria Timișoara nu poate face parcări. Mai mult decât atât, spațiile anunțate ca viitoare parcări în zona centrală au o situație juridică foarte complicată. Nicolae Robu susține că toate negocierile purtate până acum cu potențiali investitori au fost inutile.

A luat taurul de corn

Când spui că vei tăia din salariile directorilor de societăți și regii ale municipalității ar trebui să fii perceput ca primarul care vrea să taie răul de la rădăcină, măcinat de grija banului luat de la contribuabil. De aceea am trecut declarația lui Nicolae Robu la capitolul intenții bune și foarte bune, minunate chiar.

Piata Unirii, ultimele pregatiri dinainte de transformarea in „bulevard” / FOTO

Lucrările de amenajare în vederea traficului auto și marcarea locurilor de parcare din Piața Unirii au început miercuri dimineață. Măsura nu a intrat în vigoare, asta poate și pentru că proprietarii au fost anunțați abia marți seară că trebuie să demonteze terasele Primarul Nicolae Robu susține că decizia a fost luată în folosul timișorenilor, care au unde să-și lase mașinile până încep lucrările în zonă.

Scandal in PNTCD Timis: Adrian Orza a fost suspendat

Scandal imens în unul din ultimele bastioane ale PNŢCD din ţară, filiala din Timiş. Fostul viceprimar Adrian Orza a fost suspendat din fucţia de preşedinte la organizaţia PNŢCD Timişoara, conform unor surse de la cel mai înalt nivel din PNŢCD. Aparent incredibil, Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş, neagă acest lucru.

La multi ani, Poli Timisoara!

Da, au trecut deja 92 de ani de când fotbalul este vedeta Politehnicii din Timişoara! Un club care le-a adus bucuria în casă timişorenilor şi bănăţenilor prin performanţele obţinute şi prin starea de spirit creată în jurul lui. Patima s-a cuibărit in sufletul suporterilor timişoreni, cei care au râs sau au plâns pentru mare lor iubire: Poli Timişoara!

Robu: Protestatarii de meserie fac rau Timisoarei, pe mine ma afecteaza zero

Primarul Nicolae Robu nu e deloc impresionat de protestul anunțat pe Facebook, împotriva deschiderii accesului auto în Piața Unirii. Edilul susține că, în ciuda mobilizării pe rețelele de socializare, vor participa foarte puțini timișoreni. În opinia lui Robu, „protestatarii de meserie” fac rău Timișoarei, nu primarului, care se bucură de sprijinul masiv al populației.

„Uniti pentru Unirii!”, protest anti-Robu si anti-masini

Pe modelul „Veniți la plajă sub palmieri”, care a înregistrat un adevărat succes în vară, timișorenii se mobilizează din nou. De această dată, în semn de protest față de decizia nemaivăzută a primarului Nicolae Robu, de a deschide Piața Unirii pentru mașini. Protestul are loc duminică, de la ora 16.

Topul salariilor directorilor de regii si societati din subordinea CL

Primarul Nicolae Robu a anunțat că va umbla la salariile directorilor de regii și societăți din subordinea consiliului local, după ce, în urmă cu câteva zile, afirmase că e o „aberație” faptul că aceștia au venituri mai mari decât el. Din șase directori însă, doar trei au salarii mai mari decât primarul. Topul este condus de Ilie Vlaicu de la Aquatim, iar ultimul în clasament este Ioan Goia de la RATT.

apă caldă

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea eliminării unei neetanşeităţi apărute pe reţeaua termică primară, va întrerupe miercuri, între orele 9 și 17, furnizarea încălzirii şi apei calde la PT 85. Vor fi afectaţi timișorenii care locuiesc pe străzile A. Ipătescu, Cutezătorilor, Filateliei, Fraternităţii, Fructelor, Frunzei, Lacului, Talăngii, Teatrului şi Vegetaţiei.

Intreruperi de curent

Enel a programat, miercuri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. General Dragalina nr. 29, str. Gh.Doja, V. Madgearu (p), Remus, F. Barbu, orele 9 – 15; Tomești Colonie (p), Cralovăț, Știuca, orele 9 – 15; Recaș (p), Charlottenburg, Buzat, Altringen, Bogda, Sintar, Comeat, Giarmata (p), orele 9 – 17; Deta (blocuri Zona Meseriașilor

Top