Stirile din ziua: 6 decembrie 2013

ACS Poli, furata pe fata de Teo Craciunescu

ACS Poli, furata pe fata de Teo Craciunescu

ACS Poli a pierdut, vineri seară, în fața Concordiei Chiajna, într-un meci în care „eroul” a fost arbitrul Teo Crăciunescu. Acesta nu le-a acordat timișorenilor două penaltiuri clare ca lumina zilei, fiind criticat, la finalul partidei, chiar de tatăl său, Ion Crăciunescu!

Robu, intrebat de ce nu se fac mai multe locuri de parcare in Piata Unirii!

Timișorenii sunt foarte mulțumiți de faptul că pot parca și pot trece cu mașina în Piața Unirii. Asta susține primarul Nicolae Robu, care crede că, în curând, protestatarii care au anunțat că vor ieși în stradă duminică vor ajunge să fie mai puțini decât… protestele! În plus, edilul afirmă că a fost întrebat deja de ce nu a făcut mai multe locuri de parcare.

Grindeanu da o nota proasta primariei ca n-a cheltuit banii pentru spitalul de copii

Deputatul Sorin Grindeanu regretă, la final de an, că primăria n-a reuşit să cheltuie cei cinci milioane de lei alocaţi de guvern pentru demararea lucrărilor la noua clădire a spitalului de copii. Deşi primarul Robu a dat asigurări că banii guvernamentali nu se pierd, deputatul care şi-a bazat întreaga campanie electorală pe salvarea Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” este sceptic.

Modest, Ben-Oni Ardelean sustine ca ar trage in sus lista PNL daca ar candida la europarlamentare

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean se înscrie în cursa pentru alegerile europarlamentare dacă partidul îi va cere acest lucru. Acesta susține că a refuzat o astfel de propunere când s-au eliberat locurile de europarlamentari ale lui Cristian Buşoi şi Ramona Mănescu, dar acum este o altă situaţie. Ardelean a vrut să fie europarlamentar și la alegerile trecute, dar în județul Hunedoara.

Robu, despre buget: „Nu suntem tratati asa cum am merita”

Primarul Nicolae Robu recunoaște că nu e corect și nu e drept ca Timișul și Timișoara să fie excluse de la împărțeala din bugetul de stat. Cu toate acestea, el spune că situația nu e disperată, pentru că-și va respecta toate promisiunile, iar de unde face rost de bani e… treaba lui! Robu admite că, în 2014, niciun obiectiv al Timișoarei nu va fi susținut din fonduri de la buget.

Sfantul Nicolae

Sf. Nicolae, facatorul de minuni

Sfântul Nicolae, patronul Greciei, Rusiei şi al multor oraşe din vestul Europei, este unul din cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii. I se spune „Făcătorul de minuni”, datorită numărului mare de minuni săvârșite atât în timpul vieții, cât și după moarte. Moș Nicolae este și primul care le aduce daruri celor mici în luna decembrie.

Top