Stirile din ziua: 8 decembrie 2013

La Scart Loc Lejer s-au adoptat… viniluri / FOTO

La Scart Loc Lejer s-au adoptat… viniluri / FOTO

Colecționarii de discuri analogice au avut parte de un eveniment special, dedicat lor, la Scârţ Loc Lejer. „Adoptă un vinil” este la prima ediție și a fost pe sufletul celor care nu se pot despărți nici acum de sunetul ușor hârșâit al vinilurilor.

Protestatar din Unirii: „Timisoara e un fel de Disneyland, totul e lejer” / FOTO

Cel mult 100 de timișoreni s-au „parcat” duminică după-amiază, printre mașinile din Piața Unirii. Pe Facebook au confirmat participarea peste 800 de oameni, dar de la realitatea virtuală la realitatea din stradă pare să fie cale lungă. Evenimentul s-a animat după mai bine de un ceas, când oamenii s-au apucat să traverseze ruta pentru mașini, determinând polițiștii locali să interzică traficul rutier în Unirii.

Trandu: „Nu am intentionat sa-l jignesc pe Aurel Sunda”

Înfrângerea din jocul cu Concordia Chiajna a pricinuit un schimb de replici acide între jucătorul Răzvan Trandu, intrat pe teren în locul lui Gorobsov, şi antrenorul Aurel Şunda. Fotbalistul de 22 de ani îl ştie pe antrenorul timişorean de când s-a apucat de fotbal, astfel că, după meci, și-a cerut scuze public, pe site-ul oficial al clubului.

Parlamentar USL: Sub guvernul nostru, Timisoara a ajuns deasupra Bucurestiului!

Deputatul PDL Alin Popoviciu a declarat că întreaga campanie a USL a fost o minciună, după ce Timișului nu i-a fost alocat niciun leu din bugetul pe 2014. Liderul PSD Timiş, Titu Bojin, l-a ironizat pe Popoviciu, dar a prezentat doar multe promisiuni pentru Timiş. La fel au încercat să facă şi parlamentarii puterii. Singurul care ar fi votat amendamentele a fost Sorin Grindeanu, în timp ce Ben-Oni Ardelean susține că Timișoara are suficientă susținere pentru proiectele sale.

„Proiectele Timisoarei”, aruncate (din nou) la gunoi de Guvernul USL

Așadar, guvernul USL a carotat Timișul și Timișoara de la orice fel de investiții prin Legea bugetului din 2014. Din nou. Anul trecut am primit niște firimituri pentru spitalul de copii, nici acelea utilizate. Cei doi șefi județeni ai USL – Titu Bojin, cu toată gura, iar Nicolae Robu, cu o jumătate de guiră – au spus că nu e nicio problemă, că ne descurcăm și fără bani de la guvern. Că își suflecă ei mâinile, își încoardă puțin mușchii și o să fie bine.

Valentin Luca, fost Capotescu, arhitectul care a pozat gol pusca, spune lucruri trasnite / FOTO

Ca un personaj de film, un timişorean revine în prim-plan cu nume, look şi preocupări aparent diferite. Valentin Luca ţinea, cu doar trei ani în urmă, prima pagină a ziarelor. Pe atunci se numea Valentin Capotescu, preda la Arhitectură și devenea „vedetă” după ce, pe Facebook, au fost postate mai multe fotografii în care apărea gol puşcă. Acum, din postura de apărător feroce al istoriei Timișoarei, se remarcă din nou. De această dată, nu prin non-conformism sau exhibiţionism, ci prin necunoaștere.

Oamenii „domnului Dan”, socati de felul in care s-a discutat bugetul pe 2014

Cei doi parlamentari ai „domnului Dan” din Timiș au depus 63 de amendamente la proiectul de buget pentru 2014, dar, evident, nu s-au ales cu nimic. Deputatul Adrian Diaconu nu înțelege de ce până și spitalul de copii, temă centrală a campaniei PSD anul trecut, a fost trecut cu vederea.

Top