Stirile din ziua: 26 decembrie 2013

Ce i-a lipsit USL-ului in 2013? Linistea, exact ce-i trebuie si hotului cand merge la furat

Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) este o organizație internatională a jurnaliștilor de investigație care a „premiat” în aceste zile eforturile celor care nu precupețesc niciun efort pentru propășirea criminalității și corupției în lume. Dacă vreți, e un fel de „Zmeura de Aur” în cinematografie. Pentru 2013, această tristă distincție ii revine Parlamentului României, pe podium regăsindu-se cel mai aprig traficant de droguri din Serbia și fiica președintelui Azerbaidjanului.

Patru bebelusi, „uitati” in fiecare luna in maternitatile din Timisoara

În ultimul an, în cele două maternități din Timișoara au fost abandonați aproape 50 de nou-născuţi. Alţi 132 de copii au fost, până la urmă, reintegraţi în familii sau adoptaţi. În cele mai multe cazuri, mamele au profitat de momentele de neatenţie ale asistentelor şi au plecat din spitale la doar câteva ore după naştere.

Moldovan ii cere lui Cojocari sa nu-si bage nasul in politica

Preşedintele PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan, îi transmite lui Ioan Cojocari să-şi vadă de treburile administrative şi juridice, pentru că la politică alţii se pricep mai bine. Țărănistul s-a supărat după ce secretarul PMT a explicat că aleșii locali PNȚCD nu pot fi schimbați prea ușor.

Top