Stirile din ziua: 2 decembrie 2013

Protest pasnic anti-gaze de sist in Piata Victoriei

Protest pasnic anti-gaze de sist in Piata Victoriei

Câteva zeci de timișoreni au răspuns pozitiv, luni seară, apelului lansat pe Facebook și au protestat, în Piața Operei, în semn de solidaritate cu locuitorii din Pungești. Astfel de manifestări ar putea avea loc în fiecare seară.

Analog Mania, festival pentru nostalgicii vinilului / PROGRAM + FOTO

Într-o lume hiper-digitalizată, în care toți avem smartphone-uri cu care facem poze, la care ascultăm muzică și ne producem singuri filmulețele de vacanță, există încă nostalgici ai plăcilor de pick-up, ai hârtiei fotografice și ai benzilor de magnetofon. Pentru ei, a început, luni seară, Analog Mania, cel mai mic festival din Timișoara.

Calea Mosnitei are asfalt nou-nout de 400.00 de euro

Primăria Timișoara a deschis o nouă rută pentru descongestionrea traficului în Plopi – Traian. Este vorba despre de peste doi kilometri de asfalt pe Calea Moșniței și strada Albăstrelelor, care vor face viața mai ușoară timișorenilor care locuiesc în zonele Câmpului, Lunei, Baba Dochia și Kuntz.

Concert caritabil pentru Asociatia Little People si copiii bolnavi de cancer

Asociația Little People România invită timișorenii cu inimi bune la un concert caritabil, destinat secției de onco-hematologie pediatrică a Spitalului „Louis Țurcanu”. Dacă vreți să faceți o faptă bună în prag de sărbători, nu ratați evenimentul de la Colegiul Național de Artă „Ion Vidu”.

Pentru Michelangelo, Robu mai vrea o pasuire meteo de doua saptamani

Două săptămâni de vreme bună. Atât își mai dorește primarul Nicolae Robu, pentru ca traficul în zona Michelangelo să fie redeschis, chiar și provizoriu. Temperaturile ridicate și toamna prelungită n-au fost de ajuns până acum pentru ca promisiunile legate de reluarea circulației să fie respectate.

„Cariere in alb”, locuri de munca in strainatate pentru medici si asistenti

Mii de locuri de muncă în întreaga lume pentru studenţii de la medicină, rezidenţii şi cadrele medicale din Timişoara. Aceasta este oferta târgului virtual „Careers in White”, iar salariile pornesc de la 1.500 de euro pe lună pentru asistenți medicali, respectiv 2.500 de euro, pentru medici.

Transport gratis cu RATT, cel mai devreme din 11 decembrie

Timișorenii ar putea avea parte de trei săptămâni de transport în comun gratuit în luna decembrie. Primarul Nicolae Robu, marele susținător al acestei idei, e la mâna consilierilor locali, pentru că legea nu-i permite să ia de unul singur o astfel de decizie. Dacă măsura va duce la decongestionarea traficului, ea ar putea fi aplicată și în ianuarie.

Peisagistii acuza primaria de iresponsabilitate in cazul Parcului Central

Reabilitarea Parcului Central, anunțată de Primăria Timișoara, e pe cale să stârnească un nou conflict între peisagiști și municipalitate. Consultarea publică de pe site-ul PMT a arătat că timișorenii preferă parcul vienez. Peisagiștii salută ideea de reabilitare, dar spun că sondajul virtual nu are nicio relevanță, în condițiile în care, oricum, au votat sub 3% din timișoreni. Primarul Nicolae Robu crede că peisagiștii sunt manipulați politic.

In luna cadourilor, Robu o da la pace cu Traian Stoia?!

Cu aproape o lună în urmă, primarul Nicolae Robu anunța categoric că nu vrea să mai colaboreze cu viceprimarul Traian Stoia. Ulterior, după o întâlnire destul de tensionată la vârful USL Timiș, s-a stabilit că social-democratul va retracta toate declarațiile negative la adresa liberalului. Asta nu s-a întâmplat însă și se pare că Robu nici nu mai așteaptă o astfel de „minune”.

Velscope VX – 5 minute la dentist iti pot salva viata

Incidența cancerului oral este din ce în ce mai mare, atât la nivel european, cât și la nivel național. Poluarea, fumatul, consumul excesiv de alcool sunt doar câțiva dintre factorii favorizanți ai acestei boli. Dental Design Timișoara pune, pe primul plan, sănătatea pacienților săi, motiv pentru care a achiziționat cel mai performant sistem de depistare a cancerului oral, în stadiu incipient – Velscope VX.

Vacanta suprema: schi si wellness in Alpii Vienezi / FOTO

Oficial, a venit iarna şi în vestul României, chiar dacă munţii sunt acoperiţi de zăpadă de câteva săptămâni. La câteva ore de mers pe autostradă cu maşina sau cu autocarul, în Austria, s-a dat startul sezonului de schi 2013 – 2014, într-o atmosferă de poveste. Crestele Alpilor austrieci sunt acoperiţi de zăpadă proaspătă, imaculată, iar hotelurile sunt pregătite pentru sezonul alb.

Onoarea Oanei Popoviciu, „reperata” de o fosta angajata!

Soţia deputatului PDL Alin Popoviciu are datorii la zeci de cliente care-i frecventau sala de fitness de la Școala Generală 30. Multe dintre acestea nu au apucat să mergă mai mult de o oră-două la sală, deşi plătiseră anticipat pentru o lună. Acum, au primit o ofertă care să le facă suportabilă gaura din buget.

Top