Stirile din ziua: 30 decembrie 2013

Peste 180.000 de lei, din amenzile date de Craciun in Timis

Peste 180.000 de lei, din amenzile date de Craciun in Timis

În zilele de Crăciun și imediat după, peste 1.000 de timișeni au fost amendați de polițiști, pentru faptele „bune” comise. Suma amenzilor este de aproximativ 180.000 de lei, o parte din bani venind de la șoferii prinși cu mâța în sac.

Adrian Diaconu ii cere lui Nicolae Robu sa iasa din zona virtuala

Tragedia de lângă Gara de Nord, unde un bărbat a fost sfâșiat de o haită de maidanezi, nu rămâne fără urmări în plan politic. Unul dintre primii care au reacționat este deputatul Adrian Diaconu, președinte al PP-DD Timiș. El i-a trimis o scrisoare deschisă primarului Nicolae Robu, prin care îi cere să spună ce planuri are primăria vizavi de zona gării.

Oare ce rezultat ar fi avut RMN-ul la capul lui Stoia?

Continuăm retrospectiva calendaristică a anului 2013. Înainte de-a se certa cu primarul Nicolae Robu, lui Traian Stoia i s-a propus, de către un coleg de partid cu specializare în domeniu, să-și facă RMN la cap. Vom vedea cum s-au făcut mai multe promisiuni de care s-a cam uitat între timp. Dintre ele amintim expropierea Casei Muhle, făcută de fostul ministru al Culturii Daniel Barbu. Care a promis și un muzeu al Revoluției în subpasajul de la Operă.

Primaria a gasit „acarul Paun” in cazul barbatului atacat de caini la stadionul CFR

Incidentul în care a fost implicat un bărbat atacat de câini în zona stadionului CFR aduce, din nou, în prim-plan problema animalelor fără stăpân în Timișoara. Primăria nu-și reproșează însă, în acest caz, decât faptul că nu a amendat SNFCR pentru faptul că ținea câinii pe proprietatea sa. De la 1 ianuarie, anunță reprezentanții PMT, se va trece la eutanasieri și la amendarea societății de ecarisaj.

Un fost jandarm, amendat de jandarmerie pentru un protest care n-ar fi existat!

Timișorenii care au protestat, din septembrie încoace, împotriva exploatării de la Roșia Montană s-au întâlnit în Piața Victoriei pentru ultima dată în acest an. Tema zilei a fost amenda cu care s-a trezit acasă unul dintre ei, pentru un protest care, de fapt, n-ar fi avut loc. Omul, fost jandarm, se gândește să intre în greva foamei.

2014 – cel mai bun an pentru a pleca in excursia visurilor tale / FOTO

Pornim la drum în 2014 cu albume întregi de amintiri frumoase purtate în suflet din călătoriile noastre. Excursii de vis, destinaţii noi şi locuri memorabile alături de oameni frumoşi, turiştii noştri. Noi credem că turismul este o pasiune. Te îndrăgosteşti de călătorii şi îţi proiectezi apoi întreaga viaţă în funcţie de destinaţiile în care visezi să ajungi.

ceață

Timisoara, din nou sub cod galben de ceata

Vremea pune din nou probleme șoferilor din vestul României. Meteorologii au emis, luni dimineață, o avertizare de tip cod galben pentru ceață. Vremea pune din nou probleme șoferilor din vestul României. Meteorologii au emis, luni dimineață, o avertizare de tip cod galben pentru ceață. UPDATE: Codul galben a fost prelungit până la ora 13 și s-a extins și asupra județului Hunedoara.

Top