Stirile din ziua: 16 ianuarie 2015

Cardasia Ponta – fratii Cristescu, cat un teren in buricul Timisoarei

Într-o perioadă în care se vorbește despre „terorismul imobiliar” al clanurilor țigănești, iată că se întâmplă adevărate tunuri imobiliare și în favoarea unor „Cârpaci cu gulere albe”. Exact, mă refer la modul bizar prin care parcarea plus terenul din jurul Magazinului Bega au ajuns în proprietatea celebrilor frați Cristescu.

Cum sa blochezi Calea Sagului: cu coroana!

Șoferii care au avut ghinionul să se afle, vineri după-amiază, pe Calea Șagului, pe sensul înspre Șag, au avut de așteptat minute bune în trafic. Coloana de mașini începea din stația de autobuz din Piața Iuliu Maniu și se întindea, glorios, înspre intersecția cu Bd. Rebreanu. Totul, pentru ca dintr-un camion să fie coborâte niște… coroane!

Dragostea cu sila nu se poate! Robu recunoaste ca mai exista tensiuni intre liberali si pedelisti

Chiar dacă ambii copreședinți PNL Timiș, Nicolae Robu și Dan Popa, au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt, relația dintre cei doi nu reflectă situația în care se află toți membrii noului PNL. Robu a recunoscut, vineri, că există organizații unde cele două tabere sunt încă la cuțite, chiar dacă acum fac parte din același partid.

Grindeanu: Un kilometru de metrou e 60 de milioane de euro, se arunca banii pe geam

Deputatul Sorin Grindeanu, fost viceprimar al Timișoarei, e categoric: metroul nu este necesar la Timișoara și, în plus, nici măcar nu e o chestiune nouă. Social-democratul aruncă săgeți înspre primarul Nicolae Robu, spunând că, după fiecare vizită în străinătate, poți avea tot felul de idei. Problema e cât de realiste sunt acestea.

Grapini nu intelege de ce a fost reclamata la Parlamentul European

Maria Grapini nu înțelege de ce a fost reclamată de Consiliul Superior al Magistraturii la Parlamentul European. Asta, după ce Inspecția Judiciară a decis că declarația politică făcută de Grapini, în urma condamnării lui Dan Voiculescu la zece ani de închisoare, a afectat independenței justiției.

Grindeanu, Birsasteanu si Raducanu raman sefi la PSD pana la primavara

Președinții organizațiilor județeană și municipală ale PSD Timiș nu vor fi aleși decât după Consiliul Național al partidului, care va fi convocat în luna martie, la București. Anunțul a fost făcut de președintele interimar Sorin Grindeanu, care spune că organizarea unor conferințe de alegeri pe plan local trebuie să aibă loc după întrunirea de la centru.

Robu crede ca 20.000 de timisoreni vor iesi in strada sa ceara centura!

Primarul Nicolae Robu revine la o idee mai veche: cea a mitingului împotriva deciziei guvernului de a lăsa pe dinafară, cel puțin pe termen mediu, centura de sud a Timișoarei. Edilul crede că un protest de asemenea natură ar scoate din case vreo 20.000 de oameni, însă mai așteaptă unele clarificări de la guvern. Mitingul ar putea avea loc la… primăvară.

parcare bega

Parcarea din spatele magazinului Bega a ajuns la… fratii Cristescu!

Primăria nu va mai face parcare subterană în spatele magazinului Bega! Asta, pentru că terenul respectiv se află în proprietatea SC Bega Turism încă din luna aprilie a anului trecut! Înștiințarea a ajuns, zilele trecute, la municipalitate, via OCPI. Culmea este că, anul trecut, primăria a concesionat terenul către ADP, pentru ca aceasta să se asocieze cu un partener privat pentru a ridica o parcare supraterană!

Mai multi pasageri pe Aeroportul Timisoara, desi a scazut numarul de zboruri

Aeroportul International Timișoara și-a făcut bilanțul pe 2014. Datele spun că au fost mai mulți pasageri, iar aeronavele au zburat cu mai mulți pasageri la fiecare cursă. Asta, deși numărul de zboruri a fost mai mic decât în anul anterior. Reprezentanții AIT susțin că, anul trecut, s-au înregistrat 735.469 pasageri îmbarcaţi/debarcaţi din Timişoara, cu 4.81%

45% din noua Dermatologie e gata! La vara, primarul Robu muta spitalul de pe Marasesti

Viitoarea clădire a Clinicii de Dermatologie a Spitalului Municipal e gata în proporție de 45%. Șantierul a început în mai 2014 și va fi gata în luna iunie. Asta, deși primarul Nicolae Robu estima că totul va fi gata în luna ianuarie, chiar dacă admitea că mutarea spitalului nu se poate face înainte de mijlocul anului.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Tacit, Dunărea (p), Calea Bogdăneștilor (p), str.Barierei, Belgrad, Dobrogea nr. 2 Bl. 12, orele 9 – 16; Recaș nr. 817, orele 9 – 16; Ghiroda – str. Mătrăgunei nr. 23, orele 9 – 16; Moșnița Nouă (p), orele 9 – 16; Sârbova (p),

Top