Stirile din ziua: 22 ianuarie 2015

Cum ne-ar putea aduce totusi Robu sosea de centura

La începutul acestui an era mare sărbătoare în oraș. Potrivit mai multor declarații, Timișoara era prinsă în schemă să primească și șosea de centură, și stadion, și sală de sport, ba chiar și spital regional. Iată că, în doar câteva zile, rând pe rând, toate speranțele pentru aceste investiții s-au prăbușit precum niște piese de domino.

Guvernul mai da o palma Timisului: 0 lei din TVA si 37 de localitati fara niciun leu de la bugetul de stat

Aproape 40 de localități din Timiș nu au primit niciun leu de la bugetul național, după ce guvernul a schimbat modalitatea de distribuire a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale. Mai mult decât atât, în Timiș nu se întoarce nici măcar un leu din sumele colectate din taxa pe valoarea adăugată! Teleormanul primește, de exemplu, 111 milioane de lei din TVA!

Se cauta administrator pentru Incuboxx! Cladirea de patru milioane de euro e goala inca

Până la finele lunii, primăria ar trebui să aibă un administrator pentru centrul IT&C inaugurat acum aproape un an. Acesta a costat patru milioane de euro, în cea mai mare parte fonduri nerambursabile, și stă nefolosit. Reprezentanții PMT speră ca, până la finele anului, gradul de ocupare să fie de aproape 50%.

Timisoara, lasata din nou pe din afara la impartirea banilor pentru baze sportive!

Ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, și cel al Tineretului, Gabriela Szabo, au semnat un acord privind realizarea a 52 de obiective sportive, în care vor fi investiți 103 milioane de euro. Timișoara „sare” din nou din această schemă. În schimb, vor primi bani orașe precum Târgu Jiu, Slatina, Alexandria, Sfântu Gheorghe și, bineînțeles, Craiova, care își trage partea leului.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. C. Brâncoveanu (p), str. Snagov, Rusu Șirianu (p), Hebe (p), Glad (p), Chiriac (p), Ranetti (p), Bd. L.Rebreanu (p), Macedonski, Eneas (p), Bd. C. Brâncoveanu nr. 52, sc. C, Calea Buziașului (p), Recoltei, M. Nemțoc, Recoltei, Atomului, orele 9 – 17; Parța (nr.

Top