Stirile din ziua: 13 ianuarie 2015

Fara sosea de centura Timisoara Sud cel putin pana in 2017! / FOTO

Fara sosea de centura Timisoara Sud cel putin pana in 2017! / FOTO

Aproape 30 de miliarde de euro – de atât are nevoie România până în 2030, pentru a construi 725 kilometri de autostradă, 184 de kilometri de autostradă fazată şi 1.809 kilometri de drum expres. Estimarea îi aparține ministrului Transporturilor, Ioan Rus, care a prezentat și prioritățile pentru 2015-2015. Acestea includ mai multe șosele de centură, dar nu și Timișoara Sud.

Robu ii raspunde lui Vaida: Nu in strada se rezolva aceste probleme

Primarul Nicolae Robu respectă dreptul timișorenilor revoltați de afacerile imobiliare ale clanului Cârpaci, dar susține că, în mandatul lui, lucrurile încep să se îndrepte. În plus, e nemulțumit de percepția generală, conform căreia marile tranzacții în care au fost implicate familiile de romi ar fi avut loc în ultimii ani.

casa muhle

Mesaj catre Robu: Explicati public ce masuri ati luat impotriva „terorismului imobiliar”

Primarul Nicolae Robu este provocat public de Corneliu N. Vaida. În calitate de „cetățean contribuabil”, acesta îi cere edilului să le explice timișorenilor ce măsuri concrete a luat, până acum, administrația locală în ceea ce privește „terorismul imobiliar” al clanului Cârpaci.

primaria timișoara

Se cauta inspector antifrauda la primarie! 13 posturi scoase la concurs in februarie

Primăria Timișoara face angajări la început de an. Sunt scoase la concurs 13 posturi, din care cinci pentru personal contractual. Cel mai interesant dintre ele este cel de inspector de specialitate la corpul de control și antifraudă al primarului. Dacă vă interesează, trebuie neapărat să aveți în CV și cel puțin cinci ani într-o funcție de conducere.

Politehnica Timisoara joaca pentru Sergiu Iorgovan

Sergiu Iorgovan, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria recentă a Politehnicii Timişoara, are mare nevoie de ajutor. Fotbalistul de 23 de ani are o boală de plămâni care necesită o intervenţie chirurgicală în Austria, iar costul operaţiei este foarte mare. Colegii săi vor organiza un eveniment la sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă, la Sala „Olimpia”.

In Timis se cauta castele si rascoale! Florian Zanfir vrea agenda culturala noua

Răscoale și castele – asta vrea să scoată în evidență, în noul an, vicepreședintele CJ Florian Zanfir. El vrea să revigoreze agenda culturală a județului. Aceasta cuprinde aproape 3.000 de acțiuni, dar nu marchează, spune Zanfir, momentele de referință din viața comunelor timișene.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Gh. Barițiu (nr. fără soț), Gării (p), spl. N. Titulescu (p), orele 9 – 16; Moșnița Nouă (p), orele 9 – 12; Duboz (p), orele 8 – 18; Moșnița Nouă (Foraj 2 Aquatim), orele 11 – 15.

Top