Stirile din ziua: 9 ianuarie 2015

ALTAR: Revolutia a inceput in 16 decembrie 1989, nu in 14 decembrie!

ALTAR: Revolutia a inceput in 16 decembrie 1989, nu in 14 decembrie!

Revoluționarii din Timișoara vor să fie clar pentru toată lumea: Revoluția din 1989 a început pe 16 decembrie, în orașul de pe Bega, nu pe 14 decembrie, la Iași, așa cum stipulează o ordonanță de guvern din decembrie 2014. Conform acestui act normativ, revoluționarii au nevoie și de certificate noi, în condițiile în care numărul lor crește necontrolat de la an la an.

Cod galben de inundatii pe Bega si Bega Veche

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, un cod galben de inundații care vizează mai multe râuri din judeţele Caraş-Severin, Timiş, Hunedoara şi Arad. Avertizarea este valabilă până duminică, la ora 18. Sunt sub cod galben râurile din bazinele hidrografice Bega Veche, Bega – curs superior şi mijlociu (judeţul Timiş),

Intalnire de gradul 0 pentru primarul Timisoarei: Robu, la dineu cu Obama!

Primarul Nicolae Robu o ia înaintea președintelui Klaus Iohannis. Cel puțin în ceea ce privește întâlnirea cu liderul american Barack Obama. Senatorul liberal Ben-Oni Ardelean a anunțat, vineri, că la începutul lunii februarie va merge, alături de Robu, într-o vizită în SUA, care include și un dineu cu liderul de la Casa Albă.

Investitiile guvernului PNL in Timis? Floare la ureche

PSD anunță ce ar vrea să facă pentru Timișoara în acest an de guvernare, dar, cum are șanse teoretice să plece de la putere, lansează câteva teme prin care să pună într-o lumină proastă un viitor cabinet liberal. Cabinet care, nefăcând nici măcar ce PSD a lăsat impresia că începe să facă, va ajunge, în scurt timp, să fie criticat vehement într-un fief electoral cu multe așteptări într-o guvernare de dreapta.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei avarii survenite pe rețeaua termică, va întrerupe vineri, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 73. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Lorena și Renașterii.

Top