Stirile din ziua: 1 ianuarie 2015

Victor Ponta a intrat in noul an pe „mosia” fratilor Cristescu

Victor Ponta a intrat in noul an pe „mosia” fratilor Cristescu

Premierul Victor Ponta a petrecut Revelionul alături de familia sa, la Arsenal Park, parcul cu tematică militară deținut, la Orăștie, de oamenii de afaceri Emil și Marius Cristescu. Liderul social-democrat a postat pe Facebook un mesaj.

Start la tragerea la sorti la biletele la concertul de Anul Nou 2016 de la Viena

Biletele la tradiționalul concert de Anul Nou din 2016 al Filarmonicii din Viena sunt, din nou, la un click distanță. Ca în fiecare an, în intervalul 2 ianuarie – 28 februarie, vă puteți înscrie la tragerea de sorți care va desemna fericiții posesori ai tichetelor. Sunt trei concerte, toate cu același program.

Revelion la -15 grade in Piata Victoriei: artificii si muzica / FOTO

Mii de timișoreni au ales să sărbătorească trecerea în anul 2015 în Piața Victoriei. Chiar dacă temperaturile au fost extrem de scăzute și au ajuns până la -15 grade, oamenii nu au vrut să renunțe la distracție. Au cântat și au dansat alături de artiștii care au urcat pe scenă, iar la miezul nopții s-au bucurat de un spectaculos foc de artificii.

La multi ani, 2015!

Vă dorim un An Nou plin de bucurii, alături de cei dragi sufletelor dumneavoastră! 2015 să vă aducă mai multe reușite decât înfrângeri și mai multe zâmbete decât împotriviri! La mulți ani!

Top