Stirile din ziua: 23 ianuarie 2015

Patru din sase in arest, politistii de la Recas au fost lasati in libertate

Patru din sase in arest, politistii de la Recas au fost lasati in libertate

Judecătorii Curții de Apel Timișoara au decis, vineri seară, să-i plaseze sub control judiciar pe șefii Poliției și Poliției Locale din Recaș. Sorin Muntean, Florin Bolbos, Marcel Crăciunescu și Teodor Pavel rămân în arest preventiv.

La Timisoara se poarta asfaltarea pe ploaie, dar nu pe banii primariei! Cel putin asta sustine Robu

Gropile apărute pe principalele artere din Timișoara se repară chiar și pe ploaie! Situația, reclamată în plen de unul dintre consilierii locali, a fost explicată de primarul Nicolae Robu, care admite că și pe el l-a mirat faptul că se lucrează la drumuri pe o astfel de vreme. Totul s-ar datora, susține edilul, unei tehnologii speciale.

Robu, despre spatiile verzi neingrijite: Prefer sa fiu injurat, decat sa fac ilegalitati

Consilierii locali au votat, vineri după-amiază, suplimentarea cu un milion de euro a sumei destinate pentru îngrijirea spațiilor verzi din centrul Timișoarei. De acestea se ocupă Horticultura, care a cheltuit banii alocați până acum. Pentru restul orașului nu există soluții, dar primarul Nicolae Robu speră ca în patru luni să se termine licitația.

primaria recas

Cu primarul in arest, majoritatea din CL Recas vrea sa schimbe… viceprimarul

Viceprimarul social-democrat din Recaș, Alin Neamțu, ar putea fi schimbat din funcție săptămâna viitoare. Liberalii din CL Recaș au depus deja o solicitare de convocare a unui plen, motivând că există o nouă majoritate. Primarul Teodor Pavel a fost arestat marți seară, în cazul de corupție care a zguduit IPJ Timiș.

centura de sud

Primaria ar putea face totusi o centura: cea de nord-vest! Exista insa o conditie

Centura de sud a Timișoarei rămâne încă într-un stadiu incert, dar primarul Nicolae Robu ar vrea să preia măcar construcția centurii de nord-vest, mai scurtă și, deci, mai ieftină. Totuși, condiția obligatorie este ca un astfel de proiect să fie eligibil pentru fonduri europene pe exercițiul financiar 2014-2020.

Efectul Roy: pompierii verifica toate fast-food-urile si restaurantele din Timisoara

Incendiul devastator izbucnit săptămâna trecută în Complexul Studențesc, în urma căruia trei fast-food-uri s-au făcut praf, a determinat pompierii să ia măsuri. De vineri, 23 ianuarie, ei vor lua la puricat toate unitățile de alimentație publică din Timișoara, pentru a vedea în ce măsură respectă prevederile legii.

Francesco Totti, simbolul lui AS Roma, si Bogdan Lobont, alaturi de Sergiu Iorgovan

Campania de strângere de fonduri pentru operația fotbalistului Sergiu Iorgovan are impact până în Italia. De acolo, prin intermediul lui Bogdan Lobonţ, legendarul Francesco Totti a trimis un tricou cu autograf. La rândul său, Bogdan Lobonţ, poate cel mai bun portar al României din ultimii 15 ani, a oferit bluza sa de portar.

Marian Constantin Vasile

Marian Vasile a „batut” CJ Timis in prima instanta!

Liberalul Marian Constantin Vasile a anunțat că a câștigat prima luptă în instanță cu instituția al cărei vicepreședinte a fost până în luna iunie 2014. Tribunalul Timiș i-a dat dreptate în procesul pe care l-a intentat Consiliului Județean Timiș, sentința pronunțată pe 21 ianuarie nefiind însă definitivă.

La SRI se cauta viitori ofiteri si experti in securitate

Dacă v-ați gîndit vreodată că ați putea lucra la SRI, e momentul să faceți primii pași concreți. Serviciul Român de Informații selecționează, în această perioadă, candidați pentru programele de învățământ superior ale Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” și ale Academiei Tehnice Militare.

Tot ce trebuie sa stiti despre situatiile limita din Timis, la un click distanta

Timișenii pot afla acum, în doar câteva secunde, la ce fel de riscuri este supusă localitatea în care se află. Pe un portal lansat recent pot fi găsite informații importante pentru gestionarea situațiilor de urgență care pot apărea în județ, destinate atât publicului larg, cât și membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie astfel: Timișoara – str. E. Zolla (p), V. Hugo (p), Constantin Dobrogeanu Gherea, Bd. Constantin Brâncoveanu, Muzicescu (p), Panseluțelor (p), Mureș (p), Izlaz (p), V. Hugo (p), orele 9 – 17; Moșnița Nouă, orele 9 – 17; Uliuc nr. 1, orele 9 – 14; Jabăr (p), orele 8

Top