Stirile din ziua: 10 ianuarie 2015

Primaria a dat chix cu „spalatorii” de graffiti

Primaria a dat chix cu „spalatorii” de graffiti

Doar câteva luni a avut Primăria Timișoara contract cu o firmă care ar fi trebuit să curețe graffiti-urile de pe zidurile din oraș. Aceasta a câștigat o licitație organizată în luna iunie, dar n-a „prestat” conform așteptărilor municipalității, așa că a fost trimisă la plimbare. Nu se știe dacă va mai avea loc o altă licitație.

Povestea procurorului Panait, fost coleg cu Ponta, ajunge pe marile ecrane

Una dintre cele mai așteptate lungmetraje ale anului 2015 va ajunge pe marile ecrane din țară la finele lunii februarie. Filmul „De ce eu?” spune povestea tânărului procuror Cristian Panait, a cărui sinucidere a făcut vâlvă la începutul anilor 2000. Panait a fost coleg cu actualul premier Victor Ponta, despre care s-a speculat că a fost ultima persoană care l-a văzut în viață.

Timisoara arata la Bruxelles de ce ar putea fi capitala culturala europeana

La finele lunii ianuarie, candidatura Timișoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană va fi promovată la Bruxelles, printr-un eveniment de anvergură. Europarlamentarul Cristian Bușoi susține că orașul de pe Bega este foarte cunoscut în Europa și speră că desemnarea orașului care va primi acest titlu nu va politizată.

Top