Stirile din ziua: 20 ianuarie 2015

Sefii Politiei Timis, arestati pentru 30 de zile!

Sefii Politiei Timis, arestati pentru 30 de zile!

Sorin Muntean și Florin Bolbos, dar și Marcel Crăciunescu, Teodor Pavel și cei doi șefi de poliție din Recaș își vor petrece următoarele 30 de zile după gratii. Decizia a fost luată marți seară de judecătorii de la Tribunalul Timiș și nu este definitivă.

Dupa 7 luni: Cojocari, chemat la prefectura sa explice „puciul” ratat din iunie 2014

Secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, a fost convocat la prefectură, să dea explicații despre plenul CL din 6 iunie 2014, când s-a încercat schimbarea viceprimarului Dan Diaconu. Totul, din cauza unei solicitări făcute, acum șapte luni, de foștii țărăniști, actuali independenți, Bogdan Herzog și Flavius Boncea. „Nea Jean” e foarte liniștit.

parcare bega

Robu incearca sa recupereze de la fratii Cristescu parcarea magazinului „Bega”

Transferul parcării din spatele magazinului „Bega” în proprietatea fraților Cristescu s-a făcut ilegal. La această concluzie au ajuns juriștii Primăriei Timișoara, care se pregătesc să atace în instanță decizia Ministerului Economiei, datată aprilie 2014 și bazată pe o hotărâre de guvern din 1991.

Timisoara are dictionar de strazi! Daca nu va gasiti adresa, scrieti la primarie

Stați pe străzile Simion Mangiuca sau Teodor Păcățian? Acum puteți afla, de la primărie, cine au fost aceștia. Dacă stați pe strada Umbrei sau Margaretelor însă, trebuie să vă puneți imaginația la treabă. Dicționarul străzilor dorit de primarul Nicolae Robu a fost publicat pe site-ul PMT. Timișorenii sunt așteptați să facă sugestii.

Managementul traficului in Timisoara, intre Swarovski si Urdareanu

Licitația pentru proiectul de management al traficului s-a terminat, a fost desemnat și un câștigător, dar degeaba. O nouă contestație blochează punerea în practică a acestuia, iar primarul Nicolae Robu anunță că se va lăsa cu plângeri penale. Contestația a fost depusă de grupul UTI, descalificat de la licitație.

Horticultura mai primeste un milion de euro! Suma e pe sase luni, doar pentru centrul Timisoarei

Fără contracte de întreținere a spațiilor verzi pentru alte zone decât centrul orașului, Primăria Timișoara pregătește o suplimentare de fonduri pentru Horticultura. Societatea ar urma să primească 4,5 milioane de lei în plus, pentru a putea face lucrări în zona zero în următoarele șase luni. Până atunci se speră că vor fi încheiate și licitațiile.

Eugen Milutinovici, doua luni sub control judiciar!

Omul de afaceri PSD Eugen Milutinovici este singurul care a scăpat de arest, după audierile de luni de la DNA Timișoara. El a fost plasat sub control judiciar până în luna martie, fiind suspectat de instigare la abuz în serviciu. Ceilalți opt inculpați în acest dosar au în dreptul lor acuzații diverse: abuz în serviciu, luare / dare de mită, uzurparea funcţiei sau instigare la hărţuire.

Galaxia imaginarului – emisiunea nr. 4 – Extratereștrii

În spațiul radio românesc, emisiunile dedicate genurilor literare sau, în general, unor nișe culturale sunt foarte rare. Genul Science Fiction & Fantasy este bine reprezentat pe piața de carte, atât prin traduceri cât și prin producții literare autohtone, iar în cinematografe prin superproducțiile: Interstellar, Gravity, Labirintul: Evadarea, Hobitul, Jocurile foamei, Automata, Gardienii Galaxiei și altele,

Misiune indeplinita: toate saloanele de la OncoHelp au acum televizoare!

Comunitatea timișoreană știe să-și ajute semenii aflați în suferință. E nevoie doar de puțină mobilizare, iar rețelele de socializare au jucat perfect, și de această dată, rolul de catalizator. Toate saloanele clinicii OncoHelp au acum televizoarele de care aveau nevoie pacienții, pentru a mai uita din necazuri.

Politia rutiera accident

Opt persoane, retinute in dosarul de coruptie care a decapitat IPJ Timis

Șeful Poliției Rutiere Timiș, cms. șef Marcel Crăciunescu, a ajuns și el în arestul IPJ, după audierile de la sediul DNA. În total, sunt opt persoane reținute în acest caz până acum. Toate urmează să fie prezentate judecătorilor, marți, cu propunere de arestare preventivă.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Herculane, Izlaz (p), E. Zolla (p), Mărgăritarilor, Cercului, Galilei, V. Hugo (p), orele 9 – 17, str. Venus (p), orele 9 – 15; Peciu Nou nr. 413A, orele 9 – 15; Boldur (p), Jabăr (p), orele 8 – 18; Cenei (p), orele 10

Top