Stirile din ziua: 17 ianuarie 2015

„De ce eu?”, filmul despre procurorul Panait, va avea premiera la Berlin

„De ce eu?”, filmul despre procurorul Panait, va avea premiera la Berlin

„De ce eu?”, controversatul film al lui Tudor Giurgiu despre cazul procurorului Cristian Panait, va avea premiera mondială în selecția oficială a celei de-a 65-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin. El va fi proiectat în secțiunea Panorama Special, dedicată premierelor importante din cinema-ul independent și producțiilor americane de anvergură.

Centura de Sud astepta luna februarie! Grindeanu sustine ca atunci vor fi stabilite prioritatile pentru 2015

Deputatul PSD Sorin Grindeanu susține că includerea centurii de sud a Timișoarei în prioritățile pe 2015 ale Ministerului Transporturilor urmează să fie decisă în luna februarie. Social-democratul spune că deține o hârtie oficială în acest sens, primită de la MT. Pe de altă parte, rămâne problema sursei de finanțare.

Robu nu renunta la vaporetto! Daca trebuie, va fi alocata o suma mai mare de un milion de euro

Eșecul licitației pentru vaporetto l-a supărat pe primarul Nicolae Robu, dar nu-l oprește să încerce din nou. Licitația va fi reluată cu alte condiții, mai ușor de îndeplinit pentru firmele constructoare, și, dacă va fi nevoie, cu o sumă mai mare de un milion de euro, cât a fost alocat inițial. Robu admite, cu jumătate de gură, că s-a greșit la prima încercare.

Top