Stirile din ziua: 15 ianuarie 2015

Timisenii care au avut proprietati in Cadrilater, Basarabia si Bucovina vor primi bani

Timisenii care au avut proprietati in Cadrilater, Basarabia si Bucovina vor primi bani

Cei 400 de timișeni care au avut proprietăți în Cadrilater, Basarabia și Bucovina și ale căror dosare au fost soluționate își pot recupera paguba. Din decembrie este în vigoare o lege care încearcă simplificarea procesului de restituire a bunurilor. Foștii proprietari vor primi bani, neputând fi despăgubiți în natură.

Inca o strada din zona Cetate inchisa, fara ca oamenii fie anuntati

Șoferii care veneau dinspre Piața Mărăști spre strada General Eremia Grigorescu au avut parte de o surpriză neplăcută. Strada Sergent C. Mușat a fost închisă și chiar mai mult decât atât. Primăria nu a anunțat însă închiderea, susținând că, de fapt, era vorba despre o cale de acces spre șantierul din Piața Unirii.

PNL n-are luminita la capatul tunelului in CJ Timis! Vicepresedintii PSD raman pe loc

Schimbarea vicepreședinților Consiliului Județean Timiș rămâne la stadiul de dorință. Cel puțin momentan. Visul de a-i da jos din funcție pe Florian Zanfir și pe Călin Dobra nu se va materializa prea curând. Dan Popa, copreședintele noului PNL, spune că organizația pe care o conduce alături de Nicolae Robu, nu e în stare să-și asigure majoritate.

Categoric: Dan Popa le inchide usa in nas PDL-istilor tradatori!

PNL-iștii și PDL-iștii care au decis să profite de pe urma ordonanței traseiștilor nu mai au ce căuta în organizațiile din care au plecat. Oricât ar zgâria la ușă, Dan Popa spune că nu mai există cale de întoarce. Copreședintele noului PNL susține că nu se poate face echipă cu oameni care sunt mereu dispuși să lase în urmă partidul.

Ciobanescul romanesc va fi inclus in catalogul mondial al raselor! Totul depinde de ce se va intampla la Timisoara

La Timisoara se decide dacă Romania va avea o rasă proprie de câini. La finele lunii ianuarie, Asociaţia Chinologică Română Timiş va găzdui comisia de specialitate a Federaţiei Chinologice Internaţionale, care va efectua vizionarea finală a celor trei variante de ciobănesc românesc. Includerea în catalogul raselor s-ar putea face în vară, la Milano.

CCIA Timis pregateste doua misiuni economice in Ungaria si Germania (P)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește participarea firmelor timișene la două misiuni economice de vizitare a unor manifestări expoziționale internaționale de anvergură. Totul, pentru a sprijini dezvoltarea de noi relații de colaborare și oportunități de afaceri pe piața maghiară, respectiv cea germană.

sosea centura

Deputatul Samartinean: Timisul nu apare nici macar in visele lui Ioan Rus

Deputatul PDL Cornel Sămărtinean critică decizia guvernului privind scoaterea județului Timiș și a Timișoarei din proiectele de infrastructă din următorii ani. De asemenea, el se întreabă dacă PSD-iștii locali realizează cât sunt de penibili când au promovat noul masterplan din care lipsește Timișul.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Nekrasov, Casian Munteanu, Calea Bogdăneștilor (p), Trifoiului, Zănoaga, A. M. Guttenbrunn, Cloșca (p), Pădurea Verde (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița – str. N. Bălcescu, P. Șandor, Gramma, Carpați, Oltul, E. Mauriciu, T. Vladimirescu, E. Murgu, Traian Vuia, Horia, Cloșca, Crișan, Eminescu, Silvana,

Top