Stirile din ziua: 7 ianuarie 2015

dorel covaci

Deputatul PSD Dorel Covaci, trimis in parlament ca sa vorbeasca mai putin de… 20 de secunde pe an!

Deputatul PSD Dorel Covaci, trimis in parlament ca sa vorbeasca mai putin de… 20 de secunde pe an!

Un deputat de Timiș a reușit „performanța” ca, în doi ani de mandat, să vorbească în plenul Camerei exact… 39 de secunde! Asta nu l-a împiedicat însă pe Dorel Covaci (PSD) să fie unul dintre semnatarii proiectului de lege care prevede pensii nesimțite pentru foștii parlamentari.

Inca o promisiune de la primarie: „zeci si zeci de strazi” amenajate in tot orasul, in 2015

Doar proiectele de mare anvergură au apărut pe „lista lui Robu” pe 2015. Asta susține primarul Timișoarei, criticat pe Facebook de timișorenii care spun că se ocupă doar de cartierul Soarelui, în care locuiește, sau de zona centrală. Edilul afirmă însă că în acest an vor fi lucrări pe „zeci și zeci de străzi”. Totul, pe bugetul local care nu e gata încă.

In loc de secretara, smartphone! Aplicatie de mobil pentru studentii economisti de la UVT

Studenții Facultății de Economie și Administrație a Afacerilor a UVT nu mai trebuie să meargă la secretariat, pentru a obține diverse informații. Din acest an, ei au la dispoziție o aplicație pentru smartphone cu ajutorul căreia, prin doar câteva click-uri, pot afla lucrurile care îi interesează despre activitatea facultății.

Elevii cu probleme s-au pus cu burta pe carte! Primesc meditatii gratuite

Ca să nu mai fie codași la evaluarea națională și bacalaureat, elevii din Timiș s-au apucat de învățat. Inspectoratul Școlar Județean Timiș a dat startul la meditații gratuite pentru tinerii care nu se descurcă la școală. Reprezentanții ISJ nu pot spune însă dacă aceste ore de pregătire vor da sau nu roade.

Liberalii raman in stand by pentru schimbarea vicepresedintilor de la CJ Timiș

Liberalii nu renunță la schimbarea vicepreședinților CJ, dar nu mai par atât de nerăbdători. Marian Constantin Vasile e convins că „rocada” se va face, dar așteaptă momentul oportun pentru înlăturarea din funcții a social-democraților Călin Dobra și Florian Zanfir. Până atunci, fostul vicepreședinte critică felul în care sunt lăsate de izbeliște proiecte importante ale județului.

Stadionul CFR ramane, primaria vrea sa ridice o arena noua chiar langa!

Nu un stadion, ci două! Acestea ar urma să co-existe în spatele Gării de Nord, în baza sportivă a CFR. Primarul Nicolae Robu a trecut pe lista proiectelor pentru 2015 o arenă de 5.000 de locuri, care nu va înlocui vechiul stadion. Aceasta ar putea deveni „reședința” echipei de rugby.

Spitalul Judetean Timisoara

Peste 100 posturi, scoase la concurs la Spitalul Județean

Confruntat cu o serioasă criză de personal, care ajunsese, la un moment dat, la 700 de persoane, Spitalul Judeţean face angajări. Sunt scoase la concurs mai multe posturi de asistenți medicali, infirmiere, îngrijitoare, registratori medicali, brancardieri și muncitori calificați. Cei interesați își pot depune dosarele până pe 14 ianuarie.

Top