Stirile din ziua: 18 ianuarie 2015

psd

La PSD Timis se asteapta „un suflu nou”, iar cei cu probleme cu justiția trebuie faca un pas inapoi

Oameni noi, care n-au mai făcut politică, și curățenie generală printre cei cu state vechi în partid – asta vrea, cel puțin la nivel declarativ, președintele interimar al PSD Timiș, Sorin Grindeanu. Deputatul susține că membrii care au probleme cu justiția vor fi nevoiți să facă un pas în spate.

Puteti fi voluntar la Campionatul European de Baschet!

Dacă vă place sportul, în general, și baschetul, în special, puteți fi voluntar la Eurobasket Women 2015, la Timișoara sau la Oradea. Meciurile vor avea loc în perioada 11-15 iunie. Pentru ca totul să se desfășoare fără probleme, Federația Română de Baschet a dat startul la înscrierile pentru voluntari în cele două orașe.

Nuti si Calin – file de tradare

Cum au ajuns trădătorii Călin Popescu Tăriceanu și Elena Udrea să fie, la rândul lor, trădați de cei din jur, iar formațiunile lor sunt pe drum către cimitirul partidelor politice? Noul șef al PDL Timiș, Dan Popa, spune un NU răspicat revenirii în partid a vagabonzilor politici care au plecat la PSD pe baza ordonanței traseiștilor. În fine, un gest așteptat de multă lume!

Dan Popa nu se bazeaza pe votul partenerului de afaceri Ion Raducanu la motiunea de cenzura

Obiectivul anunțat de noul PNL pentru viitoarea sesiune parlamentară este preluarea guvernării după dărâmarea Guvernului Ponta, printr-o moțiune de cenzură. Se poartă deja discuții cu mulți parlamentari din actualul arc guvernamental, în principal, se pare, de la PC, dar și din alte partide. Deși oficial informația nu este confirmată, membrii noului PNL au sarcina să racoleze cât mai mulți parlamentari de la putere.

Zis si facut la SDM! Valentin Martanov si-a „tras” concurs, iar acum e director!

Concurs cu final așteptat la Societatea Drumuri Municipale SA. Anunțat pe site-ul instituției, dar fără dată și cu niște condiții care se potriveau la fix directorului interimar, așa cum susține Sindicatul Drumarilor, acesta s-a desfășurat în mare secret. Noul șef este… Valentin Martânov, cel care a condus, de fapt, firma și până acum.

Top