Stirile din ziua: 19 ianuarie 2015

Primarul din Recas si doi politisti de la Rutiera, dusi in arest

Primarul din Recas si doi politisti de la Rutiera, dusi in arest

Primarul PSD din Recas, Teodor Pavel, a fost și el reținut, luni seară, pentru 24 de ore. Alături de el au plecat spre arestul IPJ, de la sediul DNA Timișoara, și doi polițiști de la Serviciul Rutier. Audierile nu s-au terminat încă.

Statia de tramvai din Piata Libertatii se muta

RATT anunță că de marți, 20 ianuarie, stația de tramvai de pe sensul Piața Libertății – Piața 700 se mută. Astfel, tramvaiele vor opri, în următoarea perioadă, în zona dintre ceasornicărie și strada pietonală Mărășești. „Stația din Piața Libertății din dreptul liniei de refugiu a tramvaielor este suspendată temporar pentru amenajarea zonei pentru biciclete”, anunță

inițiere

UVT ramane in topurile internationale: clasamentele din 2014 o confirma

Universitatea de Vest din Timișoara a demonstrat, din nou, că este una dintre cele mai bune instituții de învățământ universitar din țară, dar nu se face de râs nici în străinătate. Ultimele clasamente internaționale arată că UVT este la fel de performantă ca și până acum.

DGA

La DNA urmeaza audieri: politisti, un primar si un om de afaceri dau cu subsemnatul

După perchezițiile de luni dimineață, desfășurate la mai multe instituții, dar și la domiciliul unor persoane fizice, anchetatorii au ridicat și dus la sediul DNA o serie de documente. Printre acestea, și acte legate de un presupus incident petrecut, anul trecut, pe autostrada Timișoara – Lugoj.

Trafic in scadere in vamile din vestul Romaniei

Ceva mai mult de patru milioane de persoane au tranzitat, în 2014, vămile din vestul României, cu aproximativ jumătate de milion mai puțin față de anul precedent. Cei mai mulți călători au trecut pe la Vama Cenad, urmată de cea de la Porțile de Fier. În Timiș s-au deschis, în 2014, și trei noi puncte permanente de trecere a frontierei spre Serbia.

Primarul din Recas voia ca alegatorii sa nu fie amendati in campanie! Politistii aveau interzis la controale

Perchezițiile de luni dimineață, de la sediul IPJ Timiș și alte instituții publice, scot la iveală un caz stufos, cu foarte multe „ramificații”. Primarul PSD din Recaș ar fi intervenit pe lângă şefi de poliţie pentru a interzice controalele pe anumite drumuri. Prefectul de Timiș, al cărui nume este vehiculat de presa centrală, susține că nu știe nimic despre acest caz.

Roma, eterna cetate a dragostei / FOTO

Unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii, supranumit „cetatea eternă” nu doar pentru istoria nemuritoare ce răzbate din zidurile vechi, ci şi pentru faptul că este un loc unde vrei să te reîntorci mereu şi mereu, este Roma. Agenţia de turism Ultramarin vă propune un city-break de neuitat, cu avionul din Timişoara, chiar de Valentine’s Day.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Bogdăneștilor (p), str. Trifoiului, Zănoaga, Războieni, A.M. Guttenbrunn, C. Nepos, orele 9 – 17; Giarmata (p), orele 9 – 17; Izvin nr. 27, orele 9 – 14; Hodoș (p), orele 8 – 18.

Top