Stirile din ziua: 6 ianuarie 2015

voiculescu

Dan Voiculescu ramane dupa gratii!

Dan Voiculescu ramane dupa gratii!

Cererea de anulare a pedepsei de zece ani primite de Dan Voiculescu în dosarul ICA a fost respinsă, marţi, de un complet de divergenţă al Curţii de Apel Bucureşti (CAB). Astfel, „Felix” va rămâne în continuare în penitenciar, aceasta fiind ultima șansă a omului de afaceri de a fi pus în libertate.

Achizitie de inceput de an: cu un milion de euro, primaria cumpara primele sapte vaporetto

Din cea de-a doua jumătate a anului, timișorenii vor circula, în sfârșit, cu mult așteptatele vaporetto. Asta susține primarul Nicolae Robu, care a anunțat că licitația pentru cumpărarea acestora este pe ultima sută de metri, ofertele urmând să fie deschise pe 12 ianuarie. Pentru început, vor fi șapte ambarcațiuni, care vor costa aproximativ un milion de euro.

Coada la agheasma, dupa prima Boboteaza a IPS Selejan la Timisoara / FOTO

Catedrala Mitropolitană din Timișoara a fost neîncăpătoare, marți, la slujba de Bobotează, oficiată în premieră de mitropolitul Ioan Selejan. În același timp, o mulțime de credincioși au preferat să asculte învățăturile preoților de pe treptele lăcașului de cult, astfel încât să stea și la rând la apă sfințită.

Robu viseaza… miracole: primarul vrea gradina de flori ca-n Dubai!

O bucată din Grădina Miracolelor din Dubai ar putea fi… „transplantată” la Timișoara. E dorința primarului Nicolae Robu, care a fost impresionat la maximum de spectaculoasa atracție turistică din mijlocul deșertului. Edilul susține că i-a dat deja de lucru directorului de la Horticultura, dar nu vrea să ofere mai multe detalii.

Nicio amenda pentru trotuarele pline de gheata! Prea putina zapada pentru frezele primariei

Cu trotuarele pline de gheață și pietonii în pas de melc, ca să nu-și rupă picioarele, nicio amendă nu a fost dată la Timișoara celor care trebuia să se ocupe de curățarea acestor zone. Nici frezele de zăpadă cumpărate de primărie nu au fost folosite, pentru că… n-a nins destul, iar omătul n-a fost destul de afânat!

Proiectul de metrou din Timișoara are bani alocați pentru studiu de fezabilitate

Robu nu renunta la metrou! Acum se cauta studiu de fezabilitate

La Timișoara se pregătește studiul de fezabilitate pentru… metrou. Asta a anunțat primarul Nicolae Robu, care spune că știrea din 2013 „reșapată” de presa națională la începutul anului, are un sâmbure de adevăr. Lucrările nu vor începe însă în niciun caz în 2015, asta și pentru că sursa de finanțare este încă necunoscută.

Leapsa cu stadionul sau cadoul otravit transmis de PSD catre PNL

Guvernul PSD a devenit extrem de binevoitor cu Timișoara în ultimele zile. Ba aș spune dubios de binevoitor. E drept, doar cu gura, dar tot e ceva, față de trecut. Astfel, în urmă cu două-trei zile ministrul Sănătății, Nicu Bănicioiu, a afirmat că nu se mai face spital regional la Cluj, ci la Timișoara.

In ce „moneda” plateste Ponta cand viziteaza „Fratii”?

Când aud că vreo bandă de pesediști trage la vreun hotel al fraților Cristescu mă și întreb ce-i mână în acea direcție. Oare cei de la PSD stau ca mine pe booking.com când vor să plece undeva? Parcă-l văd pe Dragnea cum îi povestește lui Ponta că la parcul cu tematică militară de la Orăștie scorul locației e „fabulos”.

alegeri

PSD si PC se pregatesc de alegerile din 2016, PNL vrea sa termine intai fuziunea

Președinții de filiale din Timiș și-au făcut deja planuri pentru anul proaspăt început. Noul PNL are ca principală preocupare fuziunea dintre vechiul PNL și PDL, în timp ce PSD trebuie să treacă întâi de cele două conferințe pentru alegerea președinților de la județ și municipiu. Conservatorii Mariei Grapini nu renunță la ideea de a merge singuri la „localele” din 2016, inclusiv la Primăria Timișoara.

dna

Toamna tarzie cu miros de DNA

Fără îndoială, principalul moment al finalului de an, ca de altfel, al întregului an, a fost alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte. O alegere suprinzătoare, mai ales prin proporția scorului. În Timiș însă au continuat cu un și mai mare aplomb anchetele DNA, acestea ajungând până în biroul șefului CJT, Titu Bojin.

Top