Stirile din ziua: 29 aprilie 2015

CCIAT va ajuta sa ajungeti la unul din cele mai mari targuri agricole din Europa de Est

CCIAT va ajuta sa ajungeti la unul din cele mai mari targuri agricole din Europa de Est

Firmele cu activitate în domeniul agriculturii sunt așteptați, în luna mai, la unul dintre cele mai importante târguri de profil. Este vorba despre Târgul Internațional de Agricultură de la Novi Sad. CCIAT va organiza o misiune economică în Serbia.

E oficial: Pana la finele anului, Parcul Justitiei va fi refacut cu bani europeni

La sfârșitul anului, Parcul Justiției va arăta cu totul altfel. Proiectul de reabilitare a prins ultimul tren în ceea ce privește finanțarea pe fonduri europene și a fost semnat, miercuri, la Primăria Timișoara. Este vorba despre o sumă nerambursabilă de peste 462.000 de euro.

uvt

Universitatea de Vest a ajuns in Top 150 international

Universitatea de Vest din Timișoara a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai bune instituții de învățământ din țară și din Europa. Anul trecut, în domeniul Limbilor Moderne, UVT s-a situat în top 200 mondial, dar, în numai puțin de câteva luni, universitatea a reușit să se claseze în top 150.

Sorin Cociobea a fost exclus din CJ Timis!

Consilierii județeni au votat, miercuri, un controversat proiect care prevedea vacantarea unui mandat, „urmare a constatării încetării de drept a mandatului de consilier județean”. Este vorba despre locul lui Sorin Cociobea. În condițiile în care 21 din cei prezenți la vot și-au exprimat opțiunea „pro”, Cociobea nu mai face parte din CJ. El a anunțat că va contesta decizia și va face și plângeri penale. Vom reveni.

Alergicii din Timisoara trebuie sa spere ca nu vor fi contestatii la licitatiile de la spatii verzi

Timișorenii care se suferă de alergii, accentuate de „junglele” de prin parcuri, au parte de toată compasiunea primarului Nicolae Robu, dar… trebuie să aibă răbdare. Și pastile. Licitația pentru întreținerea spațiilor verzi e pe final și, dacă nu sunt contestații, va începe și cosirea ierbii. PMT nu mai are contracte din toamna trecută.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dudeștii Vechi, Sânnicolau Mare (Sinagro – ferma de oi), Satchinez (p), orele 9 – 16; Lugoj – str. Mocioni (p), Cernei (p), Comuna din Paris, Oltului, Traian Grozăvescu, orele 8 – 20; Pietroasa Mare, Boldur, orele 8 – 20;

Top