Stirile din ziua: 30 aprilie 2015

Nesimtire a la Enel: cu avarie pe Calea Sagului, echipa de interventie n-a ajuns nici dupa trei ore!

Nesimtire a la Enel: cu avarie pe Calea Sagului, echipa de interventie n-a ajuns nici dupa trei ore!

Locuitorii Căii Șagului au rămas, joi după-amiază, în jurul orei 16, fără curent electric. Pentru cei care au ghinionul să stea în blocuri cu mai mult de patru etaje, asta a însemnat și oprirea apei calde și reci, furnizate prin hidrofor. Unica echipă de intervenție a Enel nu a reușit să ajungă la locul avariei nici după aproape trei ore!

Cardul de sănătate, valabil 7 ani

Peste 11.000 de timiseni inca nu au carduri de sanatate, obligatorii de la 1 mai

Începând de vineri, 1 mai, asigurații sunt obligați să se prezinte cu cardul de sănătate de fiecare dată când merg la medicul de familie, la farmacie sau la spital. Totuși, în Timiș peste 11.000 de carduri nu au fost încă ridicate de la sediul CJAS. Mai mult, există și aproximativ 50 de persoane care au declarat că refuză să folosească cardul din motive religioase

Oficial, in Timisoara a scazut poluarea cu praf! Robu nu e Mafalda, dar are masuratori de la CE!

Cu nori de praf care plutesc mai ales în zonele în care sunt deschise șantiere, primarul Nicolae Robu susține că situația nu e atât de gravă și că poluarea e în scădere. Edilul spune că totul e în limitele permise de UE și că n-are ce face, pentru că orașul nu se poate schimba fără eforturi.

Va rescrie DNA istoria Timisoarei ultimilor 20 de ani?

Procurorii DNA au ajuns din nou în Primăria Timișoara, de unde au ridicat mai mulți saci cu documente. S-a întâmplat la exact trei luni de la o altă descindere pe exact aceeași temă. Mai concret, procurorii caută modul în care au fost vândute sute de locuințe pe Legea 112 unor persoane care nu aveau acest drept, adică nu erau chiriașe.

Ioan Iovescu: Ilie Sarbu mi-a spus ca nu mai candideaza in 2016!

Senatorul PP-DD de Timiș Ioan Iovescu susține că ar putea candida, anul viitor, în locul lui Ilie Sârbu! Cei doi reprezintă în parlament același colegiu, dar, afirmă Iovescu, socrul premierului vrea să renunțe! Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, e ceva mai rezervat și spune că primul pas ar fi totuși înscrierea lui Iovescu în partid.

De 1 Mai in Timisoara e interzis la mici! Picnicuri cu mancare la pachet, doar in trei parcuri

Vreți să ieșiți la grătar de 1 mai? O puteți face, însă nu în Timișoara, unde e liber doar la picnicuri fără foc și numai în trei parcuri. Dacă nu vă conformați, amenzile pot ajunge la 3.000 de lei, însă anul trecut n-a fost nimeni sancționat pentru că și-a prăjit mititeii în aer liber, altundeva decât în propria curte.

Portie dubla, bre! Cum creeaza statul noi locuri de munca

Înainte de a candida la Primăria Timișoara, uselistul Nicolae Robu făcuse o pasiune din datul afară al lui Johnny Cojocari, că venea parcă din altă eră preistorică, că aducea împreună cu Aura Junie, Chiș Culiță și alții vechiul sistem administrativ Ciuhandu, contestat de cei care doreau să revoluționeze modul de a gestiona orașul.

Inspectiile fiscale de mediu (P)

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Societatea de Avocatură CHSH Gilescu, Văleanu, Nathanzon şi Partenerii, organizează în 14 mai, între orele 10 și 14, în Sala C.E.D.O a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, un seminar cu tema „Inspecții fiscale efectuate de funcționarii Fondului pentru Mediu. Măsuri de conformare a agenților economici. Aspecte teoretice și practice. Sancțiuni aplicabile”.

Întreruperi de curent

Intreruperi de energie electrica

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Buziașului (p), orele 9 – 19; Bethausen (AGROMEC), Orțișoara, orele 9 – 19; Lugoj – str. Mocioni (p), Bucegi (p), Cuza Vodă, Julia, BRD, orele 9 – 13, str. C. Brediceanu, Magnoliei, M. Eminescu, Bucegi (p), A. Odeanu, Mocioni (p), orele 13 –

Top