Stirile din ziua: 12 aprilie 2015

Caminul UVT sta pe loc de un an, guvernul are alte prioritati

Caminul UVT sta pe loc de un an, guvernul are alte prioritati

În vara anului 2013 era pusă, cu mare tam-tam, piatra de temelie a viitorului cămin ultramodern al Universității de Vest. Lucrările n-au avansat însă mai departe de stadiul de groapă, după ce guvernul a „uitat” să mai dea bani pentru acest proiect. Reprezentanții UVT nu știu când vor fi reluate lucrările.

Americanca la polonic! „Leii” au impartit 300 de portii de mancare pentru saraci / FOTO

O americancă a împărțit, duminică, mâncarea pregătită de „leii” timișoreni pentru cei mai nevoiași locuitori ai orașului! Au fost 300 de porții de fasole cu cârnați, ouă, cozonac și pâine, „topite” în câteva zeci de minute, în Piața 700. Acțiunea tradițională a clubului Lions s-a desfășurat și în acest an de Paște, chiar dacă numărul beneficiarilor este, de la an la an, tot mai mic.

Daca aveti nevoie de medic, incercati centrele de permanenta / LISTA

În cazul în care aveți nevoie de un medic în această perioadă, înainte să sunați la 112, încercați să apelați la unul din cele 41 de centre de permanență din Timiș. De serviciile acestora pot beneficia și persoanele neasigurate. Centrele sunt deschise non-stop sâmbăta și duminica, de sărbătorile legale şi în zilele declarate libere.

Top