Stirile din ziua: 22 aprilie 2015

La 17 ani, cu doua piese in finala Concursului National de Dramaturgie

La 17 ani, cu doua piese in finala Concursului National de Dramaturgie

Un clujean de 17 ani a ajuns cu două piese în finala Concursului Național de Dramaturgie, organizat de Teatrul Național Timișoara. Cele trei spectacole-lectură au fost prezentate în premieră de actorii TNTm.

Parcul pentru skateri va fi gata, teoretic, inainte de sfarsitul verii

Săptămâna viitoare încep lucrările de amenajare a skatepark-ului. Acesta va costa peste 475.000 de euro și va fi gata în trei luni. Altfel spus, încă înainte de terminarea verii, iubitorii de sporturi extreme vor putea să încerce „minunăția”. Skatepark-ul de 1,7 milioane de lei urmează să fie amenajat pe fosta locația din Parcul Central. „Săptămâna

Maslocul, capitala culturala a… Timisului?!

La finele lunii februarie, consilierii județeni au aprobat agenda principalelor manifestări culturale și sportive pentru care CJ va oferi bani în 2015. E vorba despre 920 de proiecte, în sumă totală de 4,9 milioane de lei. O școală dintr-o comună din Timiș bate însă cinci orașe, din care unul n-a primit niciun leu!

Ioan Cojocari, secretarul primariei: PSD ma ataca fiindca… n-am basca

Secretarul PMT, Ioan Cojocari, este, din nou, în centrul atenției, după ce Curtea de Apel Timișoara a considerat drept ilegală finanțarea de la bugetul local a echipei de fotbal Poli. Imediat PSD a cerut demiterea lui Cojocari, cu toate că și consilierii acestui partid au votat mai multe hotărâri privind finanțarea echipei.

Zona Cetate, la mana pietrarilor! Santierul nu se va inchide inainte de decembrie

Nu se găsesc pietrari, cei care lucrează în zona Cetate au fost în vacanță până „după Paștele Morților”, iar șantierul nu va fi încheiat decât la 31 decembrie. Primarul Nicolae Robu recunoaște că lucrările înaintează foarte greu, dar e absolut sigur că nu va fi pierdută finanțarea europeană.

Romano Prodi, fostul premier al Italiei, primeste cea mai inalta distinctie a UVT

De-a lungul anilor, Universitatea de Vest din Timișoara a primit vizita unor personalități marcante, atât la nivel național, dar și din afara granițelor. UVT își propune să continue șirul vizitelor care pot întări relația instituției cu Europa. Săptămâna viitoare vine Romano Prodi, fost premier al Italiei și fost președinte al Comisiei Europene, care va primi cea mai înaltă distincție a UVT.

Adoptiile, intre mit si realitate: aproape 170 de copii pot fi luati acasa in Timis, dar… nu sunt

Dacă vreți să adoptați un copil, nu căutați informații pe Internet. În mediul virtual e plin de povești care n-au nicio legătură cu realitatea. Un lucru e însă cert: bebelușii abandonați în maternitate nu pot fi adoptați direct, decât în cazuri foarte rare.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii, va întrerupe miercuri, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 45. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile: Bucovina, Dirijorului, Ion Vidu, Învățătorului, Matei Basarab, Oboiului, Rubinului și Calea Torontalului.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Șagului (p), Chișodei (p), orele 9 – 16; Grabați -ferma 4 Smithfield, SP ANIF, Sâmpetru Mare (p), Foraj 32 și 33 AQUATIM, Covaci nr. 161, orele 9 – 16; Găvojdia, orele 10 – 20; Nădrag (p), Pietroasa Mare (p), Sânmihaiu Român (p), orele

Top