Stirile din ziua: 14 aprilie 2015

Accident mortal la Jebel! Motociclist lovit de o masina si calcat de alta

Accident mortal la Jebel! Motociclist lovit de o masina si calcat de alta

Un tânăr a murit în condiții groaznice, marți seară, pe drumul dinspre Moravița. El venea pe motocicletă spre Timișoara, când a fost acroșat de un șofer neatent și a fost aruncat pe șosea. Bărbatul a fost călcat de un autovehicul care circula regulamentar din sens opus.

Bun venit in Țaratul Robului!

Teoretic, n-are nimic în comun cu Vladimir Putin și respinge categoric felul de a face politică al acestuia. Practic, primarul Nicolae Robu se comportă exact ca „Țarul”, când vine vorba despre criticile care i se aduc. Cei de la Radio Erevan TM au imaginat o poveste despre ce s-ar întâmpla în Rusia, dacă, timp de patru ani, țara ar fi condusă de… Robu!

Tupeu fara margini: parlamentarii vor neaparat pensii speciale

Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru deputați și senatori va fi depus joi la parlament. El a fost semnat de 250 de parlamentari, inclusiv liberali, iar printre inițiatori sunt și doi deputați PSD de Timiș. Un deputat cu un singur mandat la activ ar urma să primească, pe lângă pensia obișnuită, încă 1.600 de lei.

inițiere

Profesori-vedete, la Administratie Publica de la UVT! Robu preda Dezvoltare comunitara

Primarul, șeful penitenciarului, un fost deputat și un consilier local – toți vor sta la catedră la noua specializare a Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării de la Universitatea de Vest. Tinerii vor putea afla chiar din gura lui Nicolae Robu cu ce se mănâncă Dezvoltarea Comunitară.

Anunt de la mare, pentru timisoreni: „Vin marile realizari!”

Numai câteva zile de relaxare departe de Timișoara i-au trebuit primarului Nicolae Robu, pentru a căpăta o perspectivă ultra-optimistă asupra a ceea ce se întâmplă în orașul de pe Bega. Chiar înainte să revină acasă de pe plajele din Rodos, edilul a făcut inventarul și a ajuns la concluzia că „vin marile realizări”.

Dan Popa vrea sa candideze la parlamentare in 2016, dar inca are alte prioritati

Încă de la începutul mandatului său de președinte al PDL, și mai târziu de copreședinte al PNL Timiș, Dan Popa a sugerat că se gândește la o posibilă candidatură la parlamentarele din 2016. Ideea îi surâde tot mai mult, dar nu e convins decât pe jumătate că ar trebui să facă acest pas.

Cum au sarbatorit liberalii saptamana Black-Out

Liberalii au trecut prin Săptămâna Patimilor cum altfel decât pătimind. Dar nu prin vreo autoflagelare, vreun post negru sau vreo altă restrângere de la plăcerile vieții, ci prin simpla calitate de opozanți ai teribilului Guvern Ponta. De cealaltă parte, e clar că pesediștii au mâncat de dulce în Săptămâna Mare și le-au făcut poftă și liberalilor.

Top