Stirile din ziua: 3 aprilie 2015

Dupa o finala de infarct, Cupa Romaniei la baschet vine la Timisoara! / FOTO

Dupa o finala de infarct, Cupa Romaniei la baschet vine la Timisoara! / FOTO

Pornită cu a doua șansă în ambele meciuri jucate în Final Four-ul Cupei României de la Pitești, BC Timișoara a reușit să se impună într-o finală de infarct, câștigând primul trofeu după cinci ani. Meciul decisiv cu Mureșul Târgu Mureș a avut nevoie și de prelungiri, la capătul cărora timișorenii s-au impus cu scorul de 78-73.

Inspectoratul Școlar Județean Timiș

Directorul CCD si o „doamna necunoscuta”, in lupta pentru posturile de inspector scolar adjunct

Dacă Aura Danielescu nu a avut contracandidat la concursul pentru inspector școlar general Timiș, nu la fel stau lucrurile în cazul posturilor pentru adjuncți. Actualii lideri ai ISJ, deși nu și-au depus încă toți dosarele, vor avea cel puțin doi contracandidați. Înscrierile se încheie peste două zile.

Invitatie in lumea lui Bacchus: a inceput Vinvest 2015 / FOTO

Amatorii de vinuri alese se pot delecta, începând de vineri, cu cele mai bune soiuri din țară, dar și de peste granițe. Totul se desfășoară în cadrul celei de-a XII-a ediții a cunoscutului salon internațional Vinvest. Vizitatorii nu numai că vor putea să deguste cele mai aromate vinuri, dar vor putea să se înscrie și la o tombolă unde premiul este greutatea în vin a câștigătorului.

Paradoxul alegatorului „traseist”

Sorin Cociobea. Îi știți povestea. Consilier județean beneficiar al „ordonanței traseiștilor” pe ruta PDL-PSD. Era să rămână anonim în politica timișeană dacă nu făcea afirmația cum că PSD este un „cancer”. „Avansați înainte”, „coborâți jos”, bun, a observat omul gaura din macaroană și s-a luminat la față.

liceul lenau santier

Scandalul la Lenau continua: conform proiectului, liftul nu ajunge la etajul II! S-au prabusit si tavanele!

Situația de la Liceul Lenau se complică și mai tare. Proprietarul firmei care face reabilitarea susține că se încearcă acoperirea neregulilor printr-o… hotărâre de consiliu local care să aloce bani de la buget pentru refacerea proiectului! Erorile sunt uriașe, susține constructorul, conform căruia, de exemplu, „traseul” liftului pentru persoane cu handicap era cu aproape un metru mai scurt!

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lugoj – str. Bujorilor, Albăstrelelor, Macilor, Blocuri Colonia ITL-A 6, 7, 9, 10, 11; cămin ITL, orele 8 – 16; Dumbrăva (p), orele 9 – 20; Boldur, orele 8 – 20; Cenei (p), orele 10 – 14; Igriș (p),

Top