Stirile din ziua: 5 aprilie 2015

Dupa ce a inghitit baterii, a vrut sa se arunce pe geam!

Dupa ce a inghitit baterii, a vrut sa se arunce pe geam!

O tânără foarte probabil cu probleme psihice le-a dat ceva emoții, în duminica Floriilor, angajaților de la Spitalul Județean. Ea a vrut să se arunce pe geam de la etajul trei, dar, în cele din urmă, a fost convinsă să renunțe la ideea sinuciderii.

Bagata de coma de un rom cu BMW, o fata de 16 ani lupta pentru viata ei! Puteti dona sange pentru ea

La 16 ani, ai viața în față și n-ai cum să-ți imaginezi că totul se poate spulbera într-o secundă. Dora Târziu, o adolescentă din Cenad, se luptă acum să trăiască, după ce a fost accidentată grav de un rom de 22 ani, care a fugit fără remușcări de la locul impactului și acum e în arest la domiciliu.

Arhiepiscopia Timisoarei a cerut de la primarie doua milioane de euro!

Consilierii locali vor aproba, în viitorul plen, sumele care vor fi alocate pentru culte de la bugetul local. Este vorba, în total, de aproximativ 385.000 de euro, însă suma este incomparabil mai mică decât cea solicitată de Arhiepiscopia Timișoarei. Ortodocșii au calculat că ar avea nevoie de… peste nouă milioane de lei!

Teatru si Subcarpati, la Festivalul Dramaturgiei Romanesti / PROGRAM

Singurul festival din România dedicat dramaturgiei românești începe la Timișoara în mai puțin de două săptămâni. E doar prima parte a FEST-FDR, care programează mai multe spectacole unul și unul și se va încheia într-un mod inedit, cu un concert Subcarpați+Orchestra, pe scena Teatrului Național.

Bicicletele primariei, deja zgariate, nu vor putea fi folosite mai devreme de luna iunie

Doar două săptămâni au rezistat în stațiile RATT bicicletele cumpărate de Primăria Timișoara. Fără să poată fi folosite efectiv, acestea au fost zgâriate și, în consecință, au fost băgate în depozit. Prima concluzie: sistemul de supraveghere nu prea funcționează.

Tramvaiele reabilitate nu vor fi gata nici luna asta, dar scaunele arata… superb

Nici măcar primarul Nicolae Robu nu mai crede că primele două tramvaie reabilitate vor ajunge la Timișoara la finele lunii aprilie. Acestea sunt în lucru la Arad și Pașcani, dar operațiunea merge greu. Edilul se declară totuși încântat de… primul scaun reabilitat. Tramvaiele au plecat din depoul RATT în luna iulie.

Pastorala de Pasti a PS Martin Roos

Ei încă nu ştiau… că El trebuia să învie din morţi! Aceste câteva cuvinte ale sfântului Evanghelist Ioan ne descoperă ceva cu totul ieşit din comun, dar totodată ceva pe înţelesul tuturor. Cuvintele vorbesc pe de o parte despre o necunoaştere omenească, dar pe de altă parte despre ceva, care trebuia să se împlinească şi este învăluit în mister.

Piata Libertatii, in sondaj: la Robu, 65% o plac; la independenti, 75% o resping!

Timișorenilor le place Piața Libertății în noul format – asta a anunțat primarul Nicolae Robu după ce a centralizat datele sondajului pe care l-a inițiat acum câteva zile. Edilul era convins, de altfel, că va obține aceste rezultate. În paralel, un alt sondaj independent pe aceeași temă arată că aproape 75% din respondenți nu agreează actuala „față” a Pieței Libertății.

Top