Stirile din ziua: 21 aprilie 2015

A zecea editie Plai e plina de surprize! Artistii sunt pastrati la secret

A zecea editie Plai e plina de surprize! Artistii sunt pastrati la secret

Chiar dacă mai sunt luni bune până când va începe cea de-a zecea ediție a Festivalului Plai, organizatorii sunt deja în febra pregătirilor. În septembrie, timișorenii se vor putea bucura de o experiență cu totul inedită, cu multe surprize. Un lucru e cert: artiștii care vor urca pe Scena Mare nu vor fi anunțați!

Ce averi au parlamentarii de Timis care au semnat pentru pensiile nesimtite

Din cei opt parlamentari de Timiș care au semnat inițiativa pensiilor speciale pentru senatori și deputați, doi sunt putred de bogați (Ion Răducanu și Gheorghe Ciobanu), iar despre alți doi se poate spune că sunt avuți: Petru Andea și Florică Bîrsășteanu. Printre cei opt se regăsește însă și unul suspect de sărac, fostul primar al Făgetului, Dorel Covaci.

Inspectoratul Școlar Județean Timiș

Trei, Doamne, si toti trei au renuntat! Inspectorii scolari adjuncti au dat bir cu fugitii de la concurs

Cei trei inspectori adjuncți ai Inspectoratului Școlar Timiș și-au dat seama abia în ziua concursului pe post că nu sunt pregătiți! Culmea este că a patra candidată, Mihaela Petrov de la Colegiul Tehnic „Ungureanu”, teoretic outsider, a luat examenul. Inspectorul școlar general Aura Danielescu crede că adjuncții ei au scuze.

Aparat modern de radioterapie la Timisoara, mai trebuie doar contract cu CJAST! Tratamentul costa 3.000 de euro

La Timișoara va funcționa încă un aparat de radioterapie, destinat pacienților care suferă de cancer. Spitalul OncoHelp nu are însă, în acest moment, contract cu CJAS, actul urmând să fie semnat de la 1 mai. În caz contrar, tratamentul complet costă câteva mii de euro, iar numărul celor care și-ar putea permite să-l achite este foarte mic.

Cojocari, imposibil de suspendat! Robu avertizeaza PSD sa nu boicoteze sedintele CL

Secretarul Ioan Cojocari nu poate fi suspendat, iar dacă PSD decide să boicoteze ședințele consiliului local va suporta consecințele. Asta susține primarul Nicolae Robu, conform căruia, oricum, avizele de legalitate sunt deja dublate de mai multă vreme în PMT.

File de istorie: cum „a luptat” PSD cu ilegalitatile de la Poli

Revin la subiectul finanțării ilegale a clubului Poli din vremea lui Marian Iancu după ce PSD Timiș a avut o reacție dură la adresa executivului Primăriei Timișoara. Privită cu capul pe umeri, decizia consilierilor pesediști de a nu mai vota niciun proiect de hotărâre cu aviz de legalitate pus de juristul Ioan Cojocari este normală

Cu troleibuzul spre Dumbravita, poate din iulie! Lucrarea trebuia terminata anul trecut

De la începutul lunii iulie se va putea merge cu troleibuzul la Dumbrăvița. Este ultimul termen avansat de reprezentanții Primăriei Timișoara pentru lucrarea de 3,8 milioane de euro, începută acum un an și prevăzută să dureze șase luni. În prezent, sunt trecute în subteran liniile de înaltă tensiune.

Nu-l poate da afara, dar primarul Robu vrea sa-l „dubleze” pe Ioan Cojocari

Fără legătură cu „ultimatumul” dat de PSD, primarul Nicolae Robu susține că s-a gândit mai demult să-l dubleze pe secretarul Ioan Cojocari la avizarea legalității proiectelor de hotărâri ale CL Timișoara. Deși social-democrații cer demiterea lui Cojocari, Robu spune că acest lucru nu este posibil și oricum nimeni nu i-a sesizat vreo ilegalitate comisă de acesta.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Armoniei (p), orele 9 – 13, str. Bojincă, Bd. Constantin Brâncoveanu (p), orele 9 – 16; Jimbolia – Zona Futok, str. Abator, Rapova, Loc Târg, Spre Vest, Spre Est, Spre Sud, T. Vladimirescu, I. I. de la Brad, orele 9 – 16; Sânmihaiu

Top