Stirile din ziua: 23 aprilie 2015

Oamenii sunt inca frumosi, cata vreme nu uita sa mai mearga la teatru / FOTO

Oamenii sunt inca frumosi, cata vreme nu uita sa mai mearga la teatru / FOTO

O săptămână de teatru, aproape 5.000 de spectatori și multă energie pozitivă – așa s-ar putea traduce, în cifre, prima parte a FEST-FEDR. Festivalul s-a terminat miercuri seară, în fața unei săli pline de oameni care au gustat, aproape în unanimitate, inedita reprezentație Subcarpați+Orchestra.

Convocator nr. 62/22.04.2015 al Adunării Generale Ordinare a Acționarilor S.N. Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia” S.A.

Consiliul de administrație al S.N. Aeroportul Internațional Timiqoera – „Traian Vuia” S.A., cu sediul in com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. inmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217,, intrunit in gedință in data de 22.04.2015, Convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor în baza art. 19, aliniat 1, lit. y din

alegeri

Primariile Giarmata si Dudestii Noi, amendate de Autoritatea Electorala Permanenta

Filiala Vest a Autorității Electorale Permanente (APE) a aplicat în luna martie patru sancțiuni contravenționale la primăriile din județul Timiș. Dintre acestea, primăriile din Giarmata (edil PSD) și Dudeștii Noi (PNL) au fost amendate cu câte 1.000 de lei, iar cele din Ciacova (PNL) și Lovrin (PNL) au primit câte un avertisment.

Dan Alexa: „Avem mijloace si putem sa transam jocul cu FC Olt in favoarea noastra”

Dan Alexa şi-a schimbat discursul înaintea jocului de pe terenul lui FC Olt din etapa a IV-a a sezonului de play-off. Dacă înaintea jocului cu FC Olt din timpul campionatului antrenorul timişorean spunea că oltenii sunt favoriţi, de această dată Alexa crede că echipa sa are mijloacele necesare pentru a tranșa jocul de sâmbătă, chiar dacă nu vor evolua patru titulari.

Birsasteanu ar putea candida la primarie! Momentan, vrea sa fie presedinte la PSD Timisoara

Deputatul PSD Florin Bîrsășteanu și-a anunțat oficial, joi, intenția de a candida pentru funcția de președinte al organizației municipale. Social-democratul spune că ținta pentru acest an este stabilirea, până în luna decembrie, a unui candidat cu șanse la Primăria Timișoara. El nu exclude să-și asume o astfel de sarcină.

27.000 de euro din banii CJ, pentru un club privat de dans!

La Consiliul Județean Timiș e la mare căutare… dansul. Valsurile și tangourile din Timișoara, toate organizate de un club privat, sunt mai importante decât toate evenimentele culturale organizate în toate celelalte orașe din județ. O oarecare legătură cu această remarcabilă generozitate ar putea avea pasiunea pentru dans din familia președintelui Comisiei de cultură a CJ, Adrian Negoiță.

Culmea plagiatului: Guvernul Ponta respinge legi initiate de PNL, dar le copiaza si le trece prin parlament!

Au spus că n-au bani pentru proiectul liberalilor, dar, în aceeași zi, au depus la parlament un proiect… identic! Guvernul Ponta a reușit să stabilească un nou record de incompentență și nesimțire. Este vorba despre legea care prevede dublarea indemnizaţiilor pentru persoanele persecutate politic în regimul comunist, respinsă în format liberal.

Sfantu Gheorghe

Ziua Sf. Gheorghe, Purtatorul de Biruinta, ziua in care nu e voie sa dormi

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai venerați sfinți din calendarul creștin. Purtătorul de biruință este sărbatorit, în fiecare an, pe 23 aprilie. Sf. Gheorghe este patronul spiritual al Casei Regale a Angliei, ocrotitorul Georgiei, Armeniei, Maltei, Lituaniei și Serbiei, dar și al armatei române. Sân-George este protectorul naturii înverzite, al vitelor și al oilor.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii, va întrerupe joi, între orele 10 și 14, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 45. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Bucovina, Dirijorului, Ion Vidu, Învățătorului, Matei Basarab, Oboiului, Operetei, Rubinului și Calea Torontalului.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Buziaș – Centrul de Reeducare Minori, Penitenciar, Siemens, str. Florilor, A. Iancu, Spitalului, A. Vlaicu, Libertății, Piața Bisericii, orele 8 – 16; Lugoj – str. Timișorii Bl. C1-4, D1-6, Foraj 34 și 35 Aquatim, orele 9 – 16; Giarmata

Top