Stirile din ziua: 16 aprilie 2015

Curtea de Apel a respins apelul primariei in cazul banilor pentru Poli!

Curtea de Apel a respins apelul primariei in cazul banilor pentru Poli!

Prezența în instanță a secretarului Ioan Cojocari n-a fost de folos Primăriei Timișoara. Curtea de Apel a respins, joi, apelul făcut de PMT, care a contestat decizia Curții de Conturi, care a decis că 31 de milioane de lei au ajuns ilegal în conturile SC Politehnica 1921 Știința Timișoara &Invest SA, patronată de Marian Iancu. UPDATE: Primarul Nicolae Robu crede că de vină pentru întreaga situație este legea ambiguă.

Sprijinirea IMM-urilor din zona transfrontaliera romano-sarba

Agenţia de Dezvoltare Economico – Socială a judeţului Timiş – ADETIM anunţă finalizarea proiectului intitulat “Sprijinirea IMM-urilor prin dezvoltarea unei structuri de e-business în judeţul Timiş şi districtul vecin din Serbia” (Cod MIS ETC 1294) şi finanţat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia.

Fostii oameni ai „domnului Dan” cauta oameni destepti si educati cu care sa-si faca partid

Partidul Național Democrat are mare succes în Timiș: are aproape 50 de membri! Asta spun inițiatorii proiectului, foști deputați ai PP-DD, care încearcă să-și construiască primele filiale. Chiar dacă încă nu este o organizație cu acte în regulă, PND vrea candidați pentru alegerile din 2016 și membrii cât mai inteligenți.

Statia de filtrare a aerului a ajuns in Calea Sagului! Cu cat s-a redus poluarea in vechiul amplasament

Stația de filtrare a aerului de aproape 190.000 de euro a migrat din centrul Timișoarei în Calea Șagului. După șase luni de stat în Piața Sf. Gheorghe, agregatul a fost mutat joi pe strada Musicescu. Cât s-a curățat aerul în Piața Sf. Gheorghe nu se știe foarte clar, la fel cum nu se știe nici dacă stația a fost plătită.

Viata-i mai frumoasa dupa ce mori, daca o pune in scena Maniutiu

La Timișoara a început, miercuri seară, ediția cu numărul XX a FEST-FDR, Festivalul European al Spectacolului Timișoara – Festival al Dramaturgiei Românești. Timp de o săptămână, iubitorii au de unde alege, între cele 13 producții care au intrat în selecția oficială. A deschis balul un spectacol al Teatrul „Tomcsa Sándor”, din Odorheiul Secuiesc.

Timisorenii au gasit o utilitate Pietei Libertatii fara copaci: la iarna ar putea fi… patinoar! / FOTO

Timișorenii fac haz de necaz în ceea ce privește Piața Libertății. Unii dintre ei cred că aceasta va rezolva problema lipsei unui… patinoar de mari dimensiuni! Pe Facebook, pe pagina specială dedicată celor care preferau Piața Libertății verde, a apărut deja prima simulare.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Azaleelor (p), orele 9 – 16; Cernăteaz nr. 122, Jimbolia -str. Lorena, Eminescu, Spre Est, E. Bartzer, Spre Sud, Rapova, Republicii (nr. impare), zona Abator, zona Loc Târg, Contele Cekonics, Albinelor, V. Babeș, SC Sumida SRL, SC Abelda, Spital, vama rutieră Jimbolia, AQUATIM

Top