Stirile din ziua: 27 aprilie 2015

Iovescu de la PP-DD, cu un picior in PSD! S-a afiliat grupului social-democrat

Iovescu de la PP-DD, cu un picior in PSD! S-a afiliat grupului social-democrat

Senatorul PP-DD Ioan Iovescu s-a săturat de modul în care este tratat de oamenii de la conducerea partidului „domnului Dan”. El a decis să se afilieze grupului de parlamentari PSD. Deocamdată nu s-a înscris în organizația social-democrată, dar ar putea să facă acest pas în 2016. Iovescu spune că totul depinde de „seriozitatea” PSD-iștilor.

Aproximativ 5.000 de locuri libere pentru inscrierea copiilor la gradinita

Părinții care au copii între 3 și 6 ani vor putea să-i înscrie sau să-i reînscrie pe micuți în învățământul preșcolar. Ministerul Educației și Cercetării Științifice a transmis că acest proces trebuie încheiat până la data de 1 august. În Timiș sunt disponibile aproximativ 5.000 de locuri libere.

Inca nu ne putem da pe bicicletele primariei, dar le vom vedea intr-un film!

Uite bicicleta, nu e bicicleta! Aceasta pare să fie deviza Primăriei Timișoara, care a decis să scoată, din nou, bicicletele retrase acum trei săptămâni. Vehiculele urmează să fie „vedetele” unui filmuleț de prezentare, dar apoi vor fi retrase de pe traseu. Proiectul stațiilor intermodale se va încheia pe 29 mai.

ploi inundatii

Vine iar frigul!

Gata cu vremea frumoasă, cel puțin până miercuri seară! Meteorologii au amis, luni, o avertizarea carea vizează răcirea accentuată a vremii, cu începere de marți dimineață. Vor apărea, de asemenea, ploile.

In fata scaunelor goale, Roxana Iliescu a fost realeasa sefa PMP Timis

Într-o atmosferă dezolantă, Roxana Iliescu a fost realeasă în funcția de președinte al PMP Timiș, fără a avea contracandidați. Alegerile au avut în absența lui Traian Băsescu, ocupat cu postările pe Facebook, și a Elenei Udrea având o mică jenă locativă. Din organizația centrală a venit doar scafandrul Dorel Onaca, fost consilier prezidențial.

Banatul si Ardealul, prezentate la Bruxelles ca un balci oltenesc

Doi tineri europarlamentari PSD, unul din București, altul din Oradea, au avut generoasa inițiativă de-a înființa o delegație regională a Ardealului și Banatului pe lângă Uniunea Europeană. Cică, după modelul unor regiuni din alte țări, obiectivul declarat fiind acela ca vestul țării să-și prezinte tradițiile specifice, cultura, arta etc.

Mai preia primaria controlul orasului?

Trec de câteva ori pe zi pe lângă două-trei imobile bombă ecologică în zona unde locuiesc. Și de câte ori mă plimb pe lângă aceste pisoare cu număr de casă îmi amintesc că atunci când un primar nou îl înlocuiește pe unul vechi, epuizat de timp, vârstă și metehne, tragi speranțe că lucrurile se vor schimba odată și-odată.

Timisorenii reclama pomi taiati in Padurice: Am ajuns sa proiectam si… parcuri minerale? / FOTO

Locuitorii din zona Parcului Pădurice încep să reclame tăierea pomilor, deși li s-a promis că nu vor fi culcați la pământ decât plopii bătrâni. Ei au fotografiat gropi apărute în locul unor arbori, dar și alei în mijlocul cărora sunt copaci care, foarte probabil, vor fi tăiați.

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Regele Carol I (p), Bd. General Ion Dragalina (p), str. I. Ghica (p), Al.Odobescu (p), orele 9 – 16; Foraj 38 și 40 Aquatim, Giarmata nr. 855/A, orele 9 – 16; Dumbrăvița – str. Ferventia, Superba, Iaspic, Simplex, Științei, Dorului, G. Aron, Platini,

Top