Stirile din ziua: 4 aprilie 2015

„Doman este un talent pur, un jucator care poate face diferenta”

„Doman este un talent pur, un jucator care poate face diferenta”

Cătălin Doman a avut nevoie doar de 30 de minute pentru a demonstra că este mijlocaşul de creaţie după care Poli Timişoara tânjeşte aşa de mult. Mijlocaşul a intrat în minutul 62 al jocului cu Olimpia Satu Mare şi a avut o evoluţie foarte bună. El a şi contribuit la marcarea celor două goluri înscrise de Poli în repriza secundă.

Alexa: „Sunt multumit, dar e o multumire moderata”

La finalul jocului dintre Poli Timişoara şi Olimpia Satu Mare, antrenorul Dan Alexa a declarat că este mulţumit de victoria echipei sale. Aceste consideră însă că lupta nu e încheiată, Metalul Reşiţa şi FC Olt fiind principalele contracandidate. Antrenorul timişorean se gândeşte deja la următorul joc, cel cu CS Mioveni.

Debut excelent pentru Poli in play-off: 3 – 0 cu Olimpia Satu Mare

Poli Timişoara a trecut la scor de neprezentare de Olimpia Satu Mare, în primul joc din play-off. Jucătorii pregătiţi de Dan Alexa s-au descurcat excelent în faţa uneia dintre echipele bune ale seriei şi au câştigat cu 3-0, scorul casei în acest sezon pe arena „Dan Păltinişanu”.

La terasele din Piata Operei nu se poate vinde alcool de sarbatorile religioase!

Cu restricții la vânzarea de băuturi alcoolice și cu mesele și scaunele amplasate la fix nouă plăci de pavaj de zona verde din Piața Operei – sunt doar două dintre condițiile pe care trebuie să le respecte, în acest an, cei care doresc să dețină terase în centrul Timișoarei. Noul regulament de funcționare a acestora va fi votat în viitorul plen al CL.

Piata Libertatii o fi rosie, dar bine ca nu e… mov!

Primarul Nicolae Robu este, tot mai des, subiect de discuții aprinse pe Internet. De această dată, este vorba de sondajul pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook, prin care le cere părerea timișorenilor despre felul în care arată Piața Libertății. Cei de la rezistenta.net fac haz de necaz și spun că tot e bine că piața nu e… violet!

Pelerinajul Floriilor are loc sambata seara

Arhiepiscopia Timișoarei anunță că sâmbătă, la ora 17, din fața Operei Române, va porni tradiționalul pelerinaj al Floriilor. Înainte de plecare vor fi rostite rugăciuni pentru eroii martiri ai Timişoarei şi ai neamului nostru românesc, pentru oraşul şi ţara noastră. La această acțiune vor participa grupuri de tineri şi de credincioşi din parohiile timişorene, precum

Top