Stirile din ziua: 28 aprilie 2015

Policlinica de 2,5 milioane de euro, la Spitalul Odobescu

Policlinica de 2,5 milioane de euro, la Spitalul Odobescu

Ce se poate face cu aproape 2,5 milioane de euro? De exemplu, o față nouă pentru ambulatoriul de obstetrică-ginecologie al Spitalului Municipal Timișoara. Lucrările au început la 1 aprilie și, din noiembrie, promit reprezentanții primăriei, pacientele vor găsi aici un spital ca-n Occident.

Studentii de la Drept, locul doi intr-un nou top national

Echipa Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara a reușit să obțină rezultate frumoase la „Hexagonul Facultăților de Drept”. Evenimentul este organizat anual și reunește echipele facultăților de drept din mai multe universități de top. Anul acesta, UVT a terminat pe locul II în clasamentul național.

Constructorul de la Lenau: Primarul Robu sa se trezeasca, nu exista proiect, nu reluam lucrarile!

Epopeea lucrărilor de la Liceul Lenau continuă. Șantierul închis pe 2 aprilie ar fi urmat să fie redeschis după depunerea proiectului revizuit, până cel târziu în 25 aprilie. Nu s-a întâmplat așa, astfel că reprezentanții firmei constructoare anunță oficial că, la toamnă, elevii nu vor reveni în clădire.

Skatepark-ul din Parcul Central, un puzzle de 475.000 de euro gata in trei luni

Firma mehedințeană Kasdum-GF se poate apuca de acum de treabă: marți a fost predat amplasamentul și a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la viitorul skatepark. Acesta va avea o suprafață de 1.500 metri pătrați și va fi împărțit în patru zone de dificultăți diferite.

stpt

Expres 8 si autobuzul 32 revin pe traseele vechi

RATT anunță că, de miercuri, 29 aprilie, autobuzele Expres 8 şi 32 vor reveni pe traseul initial. Aceasta, datorită finalizării mai rapide a lucrărilor efectuate de SC Colterm SA pe strada Islaz, termenul prevăzut fiind 15 iunie. În aceste condiții, staţiile înfiinţate pentru linia Expres 8 pe străzile Islaz nr. 107 şi Emil Zola nr.

Cojocari a facut curat in sertare: a gasit un act in care Curtea de Conturi isi da OK-ul pentru asocierea PMT cu Marian Iancu!

Ca la noi la nimeni! După ce primăria a pierdut în instanță în fața Curții de Conturi, care stabilise că finanțarea lui Poli – varianta Marian Iancu este ilegală, a secretarul Ioan Cojocari a scos un iepuraș din joben! De ce acum și nu mai devreme nu se știe, dar un act emis de aceeași Curte de Conturi spune că asocierea cu firma „Elefantului” este legală!

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări urgente de modernizare, va întrerupe marți, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde, a căldurii și a celei reci hidrofor la CT Dragalina. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe Bd. Republicii, Bd. G-ral Dragalina și splaiul N. Titulescu.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Albinelor, Olanda, Divizia 9 Cavalerie (p), orele 9 – 15; Bd. Circumvalațiunii, orele 9 – 17; Bencecu de Sus nr. 159 (187), Murani nr. 352, orele 9 – 17; Sacoșul Mare (p), orele 8 – 16; Lugoj – str. V. Braniște, A. Iancu,

Top